ISO Groep opent nieuw kantoor in Veenendaal

ISO Groep heeft op 1 maart een nieuw kantoor geopend op de Smalle Zijde 7a in Veenendaal. Het bedrijf van de ondernemers Kees Thoutenhoofd en Jaap van der Zouwen werd In 2015 genomineerd als ‘MKB ondernemer van het jaar’ in Veenendaal. Met de tweede locatie wil het bedrijf dichtbij haar klanten in de regio Veenendaal aanwezig zijn.

Korte lijnen en dichtbij
Jaap van der Zouwen vertelt enthousiast: “Veenendaal was altijd al onze thuishaven. Wij komen er allebei vandaan. Veel van onze medewerkers en klanten ook. Voor onze relaties en medewerkers in Veenendaal was ons kantoor in Haaften niet optimaal bereikbaar. Met ons nieuwe kantoor voorzien we dus ook in hun behoefte. In ons DNA zit namelijk zowel snelle service als korte lijnen. Dat kunnen we met onze nieuwe vestiging in Veenendaal nog beter garanderen. Wij zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet.” De nieuwe locatie is zo ingericht om de medewerkers optimaal te faciliteren. In de ‘beltuin’ kunnen de accountmanagers hun afspraken maken. Ook de werkplekken zijn tiptop verzorgt, met in hoogte verstelbare bureaus. Uiteraard zijn er ook faciliteiten om klanten te ontvangen. Daarnaast is er een speciale ruimte voor ontspanning tijdens de lunch en na werktijd.

Over ISO Groep
ISO Groep is een full service leverancier op het gebied van printers, ICT en telefonie. De klantgerichtheid maakt het bedrijf uniek in de markt. Juist de combinatie van de drie disciplines zorgt ervoor dat een klant volledig wordt ontzorgd en zich kan focussen op zijn core business. Dertig enthousiaste collega’s zoeken elke dag de beste oplossingen voor klanten. ISO groep werkt vanuit de locaties Veenendaal en Haaften en bedient daarvandaan duizenden organisaties in heel Nederland.