Foodfestival Eten op Rolletjes strijkt neer in Wageningen

Het intieme festival tovert Arboretum De Dreijen om tot openluchtrestaurant

Eten op Rolletjes keert van 1 t/m 3 september terug in Wageningen. Het intieme foodfestival tovert de botanische tuin Arboretum De Dreijen om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak. Eten op Rolletjes reist in 2017 in totaal naar 10 bijzondere plekken. Van het Leeghwaterpark in Purmerend tot Slot Zeist.

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Arboretum De Dreijen vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan 30 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere in de schminkhoek of de Bibliotheekbus.

Succesformule

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Agenda Eten op Rolletjes:
Hilversum - Dudokpark - 19 t/m 21 mei
Ede – Akoesticumpark - 3 t/m 5 juni
Arnhem - Arnhems Buiten - 16 t/m 18 juni
Haarlem – Lichtfabriek - 30 juni t/m 2 juli
Deventer – Worpplantsoen - 21 t/m 23 juli
Purmerend - Leeghwaterpark - 28 t/m 30 juli
Alkmaar - Gasfabriek - 11 t/m 13 augustus
Zeist - Slot Zeist - 18 t/m 20 augustus
Wageningen – De Dreijen - 1 t/m 3 september
Breda - Kasteelplein - 22 t/m 24 september
Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl.