Eerste fase Business Event 2017 zit erop

Alweer voor de 13 maal heeft de Voordrachtcommissie van het Business Event gemeente Ede zich gebogen over de vraag welke bedrijven in aanmerking komend voor de felbegeerde nominatie.

Overdracht juryboek
De voordrachtscommissie bestaat uit Alan Geensen, Wulf van Laar, Rolv Elverding, Martin Kraaijenvanger, Ina Baar, Jeroen Heiblom, Pieter Kool, Peter Broens, Petra Schoen, Helen van de Oever en Michiel Dekens. Het werk van deze commissieleden zit er voor editie 2017 weer op. Afgelopen woensdag 24 mei presenteerden zij een het resultaat van maandenlange voorbereidingen aan de jury, in de vorm van een lijvig juryboek. Deze zal in de komende periode een selectie kunnen maken uit drie categorieën: Jonge Ondernemer/Onderneming van het Jaar, categorie MKB en Detailhandel en categorie Grootzakelijk. In elke categorie zullen drie bedrijven worden genomineerd.

Jury
De deskundige jury, onder leiding van notaris Sjirk Bijma, staat voor een lastige taak de komende periode. De jury zal de kandidaten nauwkeurig toetsen aan de criteria voorwaarden en een bezoek afleggen bij potentiële genomineerden. Bijma zal hierbij worden ondersteund door Rachel Dibbets, Roel Kremers, Dirk Jan van den Brink en Winfred Ortse.

Award Uitreiking
Op maandag 23 oktober zullen de genomineerden bedrijven worden gepresenteerd in Reehorst. Het Business Event gemeente Ede wordt ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn, businesspartners, commissieleden en de verschillende ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen.
Na het officiële programma is er de mogelijkheid om de genomineerden te feliciteren en te netwerken op het daarvoor speciaal ingerichte netwerkterras.
Voor meer informatie en kaartverkoop: www.businesseventede.nl .


Foto: Tijdens editie 2016 wordt juryvoorzitter notaris Sjirk Bijma geïnterviewd door Harm Edens