JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten: Glashelder resultaat

Koffievlekken op het bureau, bijna onzichtbaar stof in de hoeken, strepen op de ramen… daar hebben de mensen van JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten een hekel aan. De kantoren, scholen, verzorgingstehuizen en andere panden waar zij aan de slag geweest zijn, zijn altijd om door een ringetje te halen.

Écht schoon!
Eigenaar Elroy Trommelen is terecht trots op zijn team. “Je merkt bij ons meteen het verschil tussen schoonmaken en écht schoonmaken. Ik ben dan ook zuinig op mijn personeel. Zij zijn het visitekaartje van JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten.” Dat zijn mensen ook graag voor hem werken, bewijst het feit dat de ‘harde kern’ van acht schoonmakers al vanaf het allereerste begin in dienst is. En dat zie je wel anders in de schoonmaakbranche. Daarnaast is het personeel professioneel opgeleid en wordt iedereen regelmatig bijgeschoold.

“We nemen de totale schoonmaakzorg uit handen”


Jubileumjaar 2018
Bijna tien jaar geleden nam Trommelen het bedrijf van zijn vader over. Sindsdien is JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten flink gegroeid; in 2015 waren er drie glazenwassers, acht schoonmakers en een accountmanager werkzaam. Door de overname van Rensa Schoonmaakbedrijf, in april, werd het personeelsbestand nog eens verdubbeld. Vanaf het kantoor aan de Wageningselaan wordt het team aangestuurd.

Veenendaal en omstreken
“Waar we ons in het begin vooral richtten op de particuliere markt, is dat langzamerhand verschoven naar de glasbewassing en reguliere schoonmaak van scholen, verzorgingsinstellingen en kleine en middelgrote bedrijven in en om Veenendaal. Ook de Gemeente Veenendaal heeft ons in de arm genomen”, vertelt Trommelen. “Een goede zaak, waaraan Veense bedrijven een voorbeeld zouden kunnen nemen. Waarom zou je een contract afsluiten met een schoonmaakfirma uit Utrecht of het westen van het land? Die zijn echt niet goedkoper en zeker niet beter! Het merendeel van onze mensen komt uit Veenendaal. Omdat we om de hoek zitten, zijn we heel flexibel.”

“Je merkt bij ons meteen het verschil tussen schoon en écht schoon!”


Maatwerk
Elk bedrijf aan wie JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten haar diensten verleent, kan haar eigen wensen kenbaar maken. Of het nu gaat om twee uur schoonmaken per week, meerdere uren per dag of een opleveringsschoonmaak of eenmalige klus na bijvoorbeeld brand- of waterschade. Ook de werktijden vinden in overleg plaats. “We nemen de totale zorg uit handen. U hoeft nergens meer aan te denken; van toiletpapier tot handzeep: alles kan geregeld worden.” Trommelen hecht groot belang aan de kwaliteit van het werk. “Vandaar dat we periodieke inspecties op ons eigen werk uitvoeren. Daarnaast evalueren we de werkzaamheden met u als opdrachtgever.”

Kom eens langs!
Wilt u uw pand nu eens écht goed laten schoonmaken? De deur van JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten staat altijd voor u open, voor een vrijblijvend gesprek of het aanvragen van een offerte. Want in een kraakheldere ruimte voelt iedereen zich toch veel fijner?

JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten B.V.
Wageningselaan 50
3903 LA Veenendaal
T (0318) 20 94 72
E [email protected]
I www.jtschoonmaak.nl