De TV-Makelaar en Van Bruggen Adviesgroep nu samen in Arnhem!

Naast Van Bruggen adviesgroep is er een nieuwe makelaar in Arnhem geland, en niet zomaar een makelaar! Marcel Olijhoek; bekende naam? Je zou hem kunnen herkennen als de vastgoeddeskundige uit het programma ‘TV-Makelaar mission (im)possible’.

Marcel heeft al geruime tijd een makelaardij in Apeldoorn, maar nu is hij samen met makelaar Carolien van der Meer begonnen met “Woon.nl Arnhem”. Wat dit kantoor zo bijzonder maakt is de samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep. Op dezelfde locatie aan de Zijpendaalseweg 12 zijn namelijk tevens twee hypotheekadviseurs actief: Gerjam van der Wielen en Ron van Zoelen. Van Bruggen Adviesgroep is
een van de grootste onafhankelijke fianciële dienstverleners en werkt met alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Woon.nl is een landelijke makelaarsketen met uitsluitend gecertificeerde makelaars die zich kenmerkt door transparantie, eenduidigheid en gemak voor de klant. Klanten kunnen op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van hun woning regelen. Naast gemak levert dit de klant financieel voordeel op. De courtage is gedeeltelijk gekoppeld aan het behaalde resultaat waardoor de klant is verzekerd van een zo optimaal mogelijk aan- of verkoopresultaat. Met dit systeem ben je verzekerd van een makelaar die altijd gaat voor het beste resultaat.

De korte lijnen tussen de hypotheekadviseurs van Van Bruggen Adviesgroep en makelaar geven de
klant extra zekerheid en ontlasten de klant. Alles onder een dak geregeld.

Nieuwsgierig geworden?
Bel dan naar:
Van Bruggen adviesgroep 026-2001008 of email [email protected]
Woon.nl 088-0885026 of email naar [email protected]