Wederom verrassende lijst ondernemingen. Genomineerden Business Event bekend

Foto: winnaars Business Event gemeente Ede 2016 met dank aan ROC A12 fotografie studente Femke Rops

De jurycommissie van Business Event gemeente Ede heeft vorige week de genomineerden bekend gemaakt voor de 13e editie van dit netwerkevenement. In drie categorieën zijn, op basis van vooraf gestelde criteria en jurybezoek, uit een lange lijst van kandidaten elk drie bedrijven geselecteerd:

Jonge Onderneming/Ondernemer:

Propfun Photobooth Verhuur -Martin Modderkolk en René Modderkolk
Beauty Pillow BV -Mirjam van Essen
Wes in the Wild -Wesley Glasmacher

MKB en Detailhandel:

CTS IT -Hannes de Paauw
SIEPLO -Jan Siebelink
Waaijenberg Verhuizers - Jan van Santen

Grootzakelijk:

Loo van Eck - Martijn Jacobs en Daniëlle Westerhof
Eurotrol B.V. - Bart Maas
Zoo&Zo - Arnold Vlastuin

‘’Ondanks dat dit al de 13e editie is van het Business Event gemeente Ede worden er steeds weer bedrijven opgemerkt en ontdekt die zich dusdanig onderscheiden van anderen binnen en buiten hun branche. Deze prachtige lijst met genomineerden verdienen allen een plaats op het wel bekende ondernemerspodium. Vorig jaar namen KernGroen, De Wije Werelt en 4PS de awards mee naar huis. De Rabo Publieksprijs werd gewonnen door Dance Studio Bennekom. Wie er dit jaar een prijs mee naar huis mag nemen zal bekend worden gemaakt in De Reehorst op maandag 23 oktober aanstaande. We zien uit naar een feestelijk Business Event waar deze ondernemers terecht in het zonnetje worden gezet!’’ Aldus Astrid Schimmel, directeur Network Business Events.

RaboPublieksprijs 2017
Hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn stelt ook dit jaar weer een Rabo Publieksprijs ter beschikking. Alle negen genomineerden dingen hier naar mee. Het aanwezige publiek tijdens het Business Event kan een stem uitbrengen op hun favoriete en meest inspirerende onderneming.

Business Event gemeente Ede op 23 oktober aanstaande
Theater Reehorst zal maandag 23 oktober podium bieden aan de presentaties van de genomineerde bedrijven. Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en de genomineerden te feliciteren.

Organisatie Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventede.nl en via social media: facebook.com/businesseventede of twitter: @NBEnu #BEE17. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.nbe.nu