Van eenvoudig broodje tot luxe evenement

De Bourgondiër eten en drinken: smaakmaker uit Ede

Tekst: Marco Diepeveen. Foto’s: Studio 7

Catering begint aan tafel en eindigt aan tafel. Want alvorens u bourgondisch verwend wordt, gaat cateringservice De Bourgondiër graag eerst met u om de tafel zitten. “Tijdens een persoonlijk gesprek kan ik goed peilen wat de wen- sen, behoeften en verwachtingen zijn van de klant. Hierop kan ik een passend aanbod maken. Dus echt catering op maat”, zegt Edwin Lodder eigenaar van restaurant en catering De Bourgondiër eten en drinken in Ede.

“Ambachtelijke kwaliteit en versheid lopen als een rode draad door ons bedrijf. Wij bereiden dagver- se, pure en hoogwaardige producten voor een be- taalbare prijs. Pakjes en zakjes komen er niet in. Dat verschil proef je overduidelijk.”

In 2006 openden de deuren van de lunchroom. Er is toen direct gestart met lunchservices voor bedrijven in Ede. Na de verhuizing in 2012 is de lunchroom getransformeerd naar brasserie. De lunch-bezorgservice is de afgelopen jaren uitge- breid met andere activiteiten zoals het leveren van overwerkmaaltijden, buffetten, cateren van borrels, bedrijfsevenementen en barbecues.

De Bourgondiër richt zich niet alleen op de zakelijke markt, maar ook op de particuliere gast. Voor feestjes tot 250 gasten draaien zij hun hand niet om. Laag- drempeligheid en flexibiliteit gaan hierbij hand in hand.

“Bij een catering op locatie brengen wij onze eigen bar, tap en keuken mee, afhankelijk van wat er nodig is. Deze zijn speciaal voor ons gebouwd in bourgon- dische stijl: je zet direct een gezellige sfeer neer.”

‘De menukaart wordt regelmatig vernieuwd’

Online bestellen

Bedrijven kunnen bestellingen online plaatsen. De website www.bourgondier-ede.nl is afgelopen zomer vernieuwd waardoor het nog makkelijker is om online en op ieder gewenst tijdstip een bestelling te plaat- sen. “Nieuwe bedrijven kunnen online een inlogcode aanvragen waarmee zij ook op rekening kunnen be- stellen. Gemak staat voorop. Het gehele assortiment staat online, van broodje tot barbecue en aankle- ding.” Het werkgebied van De Bourgondiër ligt in de gemeente Ede en een kleine cirkel daaromheen.

Bioscoopmenu

Bij De Bourgondiër eten en drinken bent u welkom voor zowel lunch als diner. Ook hier is dezelfde gast- vrijheid en bourgondische kwaliteit te vinden. Gezellig binnen of bij mooi weer lekker buiten op het terras. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd omdat er gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten.

Bijzonder is het driegangen filmmenu, wat sinds de samenwerking met Cinemec wordt aangeboden. Naast een driegangen menu – dat gasten zelf van de kaart kunt samenstellen – krijgen gasten ook een bioscoopkaartje. Ook is er voor kinderen een spe- ciale kinderkaart. Hierop staan niet alleen de geijkte gerechten zoals kipnuggets en frikadellen, maar juist ook andere gerechten wat ouders zeer waarderen. Kortom, De Bourgondiër spreekt ieders smaak aan!

‘Nieuwe bedrijven kunnen online een inlogcode aanvragen’

De Bourgondiër eten en drinken
Stadspoort 41
6716 RH Ede

06-12 91 07 30
www.bourgondier-ede.nl