READY …..SET …..GO TO THE MAXX!

De ultieme plek voor actie, teambuilding en ontspanning, dat is The Maxx. Een centrum (7200 m2) met vele activitei- ten en mogelijkheden, voor jong en oud, onder één dak. Ideaal gelegen in het midden van het land, pal aan de A12 nabij afslag Veenendaal-West. Niet alleen geschikt voor families, vrienden, sportteams of kinderfeestjes, maar ook de mogelijkheden voor bedrijven zijn legio. Denk aan personeelsfeesten, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties of de vrijdag- middagborrel. The Maxx heeft ook een goed uitgeruste vergaderzaal, waarbij je in een relaxte setting de zaken kunt bespreken. Dus waarom niet het nuttige verenigen met het aangename? Aan activiteiten namelijk geen gebrek!

Tekst: Ino Diepeveen, Robert Scherrenburg, Foto’s: The Maxx

ACTIE

Gezellig met het personeel het hoofd leegmaken en het avontuur aangaan? Op de kartbaan ga je die actie vinden. Met onze elektrische karts lig je meteen op snelheid en door de vele bochten is dit circuit helemaal afgestemd op mensen die wel van een uitdaging houden.

Kun jij je collega’s soms wel schieten? In de La- sergame Area gaat deze spanning nog even door. Beweeg door het glow-in-the-dark doolhof, wordt verrast door licht en geluid en probeer je collega uit te schakelen met de lasergun. Aan het einde wor- den de scores uitgereikt en zien we wie de hoog- ste trede van het podium mag beklimmen. Tevens beschikt The Maxx over een Trampoline Park van maar liefst 1200 m2 met verschillende disciplines.

TEAMBUILDING

The Maxx telt 4 Escape Rooms, waarbij je een uur de tijd krijgt om samen met je team te ontsnappen uit één van de kamers. Kun je opereren onder tijds- druk? De minuten tikken weg…

Zoek, denk goed na, leg verbanden, los de puz- zels op, kraak de codes, werk samen en laat je niet misleiden! De ideale teambuildingsactiviteit, waarbij het belangrijk is om out-of-the-box te denken.

Uniek in Nederland zijn onze 6 Flashcape Rooms, de snelle variant op de Escape Rooms (15 minuten).

ONTSPANNING

Genoeg gedaan aan actie en teambuilding? Tijd om te ontspannen! Sla een balletje op onze 18-holes Glowgolfbaan, waarbij je je een weg baant door een fabriek. Of kom poolen op één van onze 6 tafels. Kortom, keuze genoeg.

HORECA

Kom na de activiteiten gezellig samen op ons centrale Horecaplein, waarbij je onder het ge- not van een hapje en een drankje de avonturen nog eens herbeleefd. Op het gebied van eten en drinken kunnen wij alles verzorgen, van lunches tot tafelgrillen en van hapjes tot buffetten. The Maxx beschikt over 2 grillrestaurants, waarbij we uitsluitend het beste vlees (van de keurslager) en vis serveren, met daarnaast verschillende soe- pen, salades en diverse soorten ambachtelijk ijs van Tamminga.

MEER MAXX

Vanaf heden is het ook mogelijk om met je eigen team mee te doen met het bedrijfskarten om zo het competitie-element te verhogen. Strijd met je collega’s tegen andere bedrijven en ga er vandoor met de felbegeerde Maxx Cup!

Karten op locatie? Zelfs dat is gewoon mogelijk en hebben we in 2017 al eens mogen verzor- gen. Escapen op locatie behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden met een heuse mobiele escape tent.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust naar The Maxx en wij maken graag een afspraak. We zorgen dat onze heerlijke koffie klaarstaat en kunnen aan de hand van de wensen een mooi programma samenstellen.

The Maxx Veenendaal
Koningsschot 55
3905 PR VEENENDAAL
Tel: 0318-252020
Mail: [email protected]
www.themaxx.nl