Buro Koorts viert opening van haar nieuwe pand

Vrijdag 8 december vierde Buro Koorts uit Ede de opening van haar nieuwe pand. Buro Koorts heeft als één van de eerste marketingbureaus in Nederland het roer omgegooid. Dit ging gepaard met een opvallende groei. Zo groeiden ze al snel uit het pand aan de Bonnetstraat en zijn ze nu gevestigd in een drie keer zo groot pand aan de Darwinstraat in Ede.

Opening nieuw pand
Buro Koorts wilde de verhuizing naar een nieuw pand niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom werd er een opening georganiseerd, waar ruim 120 belangstellenden uit Ede en omstreken op af kwamen. “In ons nieuwe pand hebben we alle ruimte om met klanten te sparren over marketing”, aldus Herman Koot, mede eigenaar van Buro Koorts. Tijdens deze opening werden de gasten voorzien van lekkere hapjes, drankjes en de nodige complimenten door de Complimenten Meisjes. Alle gasten konden in een photobooth vermakelijke foto’s laten maken met gebruik van digitale props.

Blijven groeien
Buro Koorts wil de groei de komende jaren voortzetten. Winfred Ortse, mede eigenaar van Buro Koorts: “Over drie jaar willen we met zo’n 10 medewerkers 60 tot 100 klanten bedienen in de regio Barneveld, Ede, Veenendaal en Woudenberg. Daarbij willen we er naar toe dat we voor klanten kunnen voorspellen welk resultaat hun investering gaat opleveren”.

Nieuw businessmodel
Buro Koorts is de afgelopen jaren stevig gegroeid, mede dankzij hun nieuwe businessmodel. Voortaan levert Buro Koorts marketing-as-a-service. Klanten betalen één of twee jaar lang een vast bedrag per maand voor marketingondersteuning.
Hierdoor beschikken de bedrijven over een ervaren marketingteam met alle specialisaties die zij nodig hebben, voor de kosten van één medewerker. “Marketing is niet iets wat je af en toe kan doen. De beste resultaten boeken we bij klanten die continu bezig zijn met marketing. Daarbij zie je dat het eindresultaat meer is dan de som der delen”, aldus Herman Koot.