Geslaagde dertiende editie Business Event gemeente Veenendaal

Meer dan 500 belangstellenden tijdens award uitreiking ondernemersprijs
Inspirerende ondernemersverhalen, een prachtige locatie, effectief netwerken en een enthousiaste betrokken gastvrouw blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagd Business Event. In de prachtig ingerichte zaal van de Basiliek kwamen 500 belangstellenden bijeen om mee te maken hoe 10 bijzondere Veense ondernemingen in het zonnetje werden gezet.

Allemaal winnaars
Gezien de grote diversiteit van de genomineerde bedrijven kan worden gesteld dat zij allemaal winnaar zijn. Voor deze avond echter had de jury een keuze gemaakt in de diverse categorieën wie een award en titel ‘Onderneming van het Jaar’ mee naar huis mocht nemen.

Jonge Ondernemer/Onderneming
De Jonge Ondernemers/Ondernemingen Thomas Lijten van Ijssalon Daisy’s, Marije Huffels van CitySpa Veenendaal zagen Carolien Berghuis van Espressobar de Fazant de award in ontvangst nemen van wethouder Marco Verloop.

Categorie MKB & Detailhandel
In de categorie MKB & Detailhandel streden Tineke en Wilco Hardeman van de Eekhoeve, Ramona en Ronald Burgers van Catering Groep Nederland en Marianne Zwart-Brandsma en Gijs van den Over van DS80 om de titel. Aan deze laatsten werd door Wim Werkman, voorzitter van BKV/BOV, de felbegeerde prijs uitgereikt.

Categorie Grootzakelijk
Als winnaar Grootzakelijk Onderneming van het Jaar werd Cimar Electronics aangewezen door juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille. Cilia en Marius van Ekris waren hiervoor samen genomineerd met Jacob van Leeuwen van Delektro en Tim Rodenburg en Simon de Waard van Rodenburg Bouwkundige Realisatie. De prijs werd uitgereikt door waarnemend burgemeester Piet Zoon.

ICT Award
Ook dit jaar had de jury een speciale ICT Award toegekend. De winnaar Mprise BV mocht deze uit handen nemen van de winnaar van 2016: Hillstar.
Met een mooi lokaal voorbeeld benadrukten leerlingen van Het Perron het belang van samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven.

Rabo Publieksprijs

Rabobank Vallei en Rijn heeft als hoofdsponsor de Publieksprijs ter beschikking gesteld. Nadat het aanwezige publiek had gestemd maakte notaris Versprille bekend dat Delektro tot de meeste inspirerende onderneming was verkozen. Directie voorzitter Mariska de Kleijne reikte een prachtige bokaal uit aan Jacob van Leeuwen.

Veense succesverhalen
Deze dertiende editie bleek weer eens hoe veel kwalitatieve bedrijven in Veenendaal zijn gevestigd en hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken. Het netwerkgedeelte van de avond werd dan ook bijzonder goed benut. Het Business Event blijft een geslaagde samenkomst waar je als Veense ondernemer bij moet zijn.