Hans Hamilton – onderweg na(ar) vooruitgang

Breng uw bedrijfsprocessen van beter naar best

Hans Hamilton brengt logistieke bedrijfsprocessen van beter naar best. Dankzij vele jaren ervaring als logistiek manager komen opdrachtgevers altijd aan bij de ultieme bestemming: een gestroomlijnde organisatie. Hans Hamilton: “Of het nu gaat om de praktische logistiek of om ERP-implementatie; ik opereer altijd op het snijvlak van snelheid, meetbaarheid en houdbaarheid.”

Hans Hamilton is een bron van kennis als het gaat om logistieke - en supply chain operaties. Hans beschikt al vele jaren over de certificering European Master Logistican, wat betekent dat hij kan werken en meedenken op strategisch management. Kennisdeling vindt niet alleen plaats op interim-basis, maar de laatste jaren steeds meer op consultancy-basis. De benadering is per geval verschillend, maar het resultaat is altijd hetzelfde: onverstoorde goederenstromen en efficiënte bedrijfsprocessen.

Consultant
Hans Hamilton maakte zijn naam de afgelopen jaren waar als zelfstandig logistiek interimmanager. Zeer uiteenlopende opdrachtgevers zijn allemaal meer dan tevreden. Hans Hamilton: “De vele jaren werkervaring en het aantal logistieke vraagstukken die de revue passeerden, maken dat ik nu niets liever doe dan die kennis delen en verspreiden. Daarom werk ik steeds meer als logistiek consultant. Door middel van diepgaand, maar kortdurend advies help ik bedrijven verder op weg. Na vijftien jaar is het tijd om de nadruk op die tak van sport te leggen.”

Interim-manager
Toch blijft Hans Hamilton beschikbaar als interimmer. Want als het op de uitvoering aankomt, is Hans Hamilton nog steeds van grote betekenis voor bestaande én nieuwe klanten. “Voor nieuwe opdrachten komen mijn opdrachtgevers steeds weer bij mij terug. Dat is een mooie beloning voor de kwaliteit die ik lever”, aldus Hans Hamilton.


De oplossingen van Hans Hamilton zijn:
1. Snel
2. Meetbaar
3. Toekomstbestendig

Kennismaken?
Uw logistieke proces laten doorlichten, advies op maat of kennismaken? Kijk op www.hanshamilton.nl of neem contact op via 06 - 5235 5155.