QCS Maastricht voorziet bedrijven in de Food Valley Regio van snel internet!

Alle Nederlandse ondernemingen van snel internet voorzien, dat is de missie waar QCS een jaar geleden aan begonnen is.

In een tijd waar internet niet meer weg te denken is uit het Nederlandse bedrijfsleven blijken er toch nog altijd veel gebieden te zijn waar geen snelle internetverbinding liggen. Buitengebieden en veel bedrijventerreinen worden bijvoorbeeld vaak overgeslagen bij de aanleg van glasvezel. Ondernemers blijven achter met trage ADSL lijnen die het moderne zakendoen bemoeilijken.

Voor al deze ondernemingen heeft QCS AirInternet ontwikkeld. AirInternet is 4G internet dat zich op een aantal punten revolutionair onderscheidt van de traditionele 4G oplossingen. Zo kan het AirInternet modem het signaal van 4 zendmasten tegelijk opvangen en bundelen tot één sterk signaal. Snelheden tussen de 50Mb download/10Mb upload en 80Mb download/15Mb upload zijn gebruikelijk. Tweede onderscheidende punt is dat het AirInternet modem van QCS een vast IP-adres heeft. Waar onze concurrenten werken met een dynamisch IP-adres kunt u het modem van QCS uitstekend beveiligen en raadplegen op afstand. Handig voor uw systeembeheerder of als u thuiswerkers heeft die willen inloggen op uw systeem.

Waar de uitrol van AirInternet begonnen is in de buitengebieden van Limburg, draaien inmiddels vele honderden bedrijven landelijk op een robuuste 4G verbinding. Ook in de Food Valley Regio draaien inmiddels vele ondernemingen op AirInternet. Wachten op eindeloos durende glasvezelcollectieven behoort dus definitief tot het verleden!