Verduurzamen én besparen met Energiebreed

Wilt u duurzamer ondernemen en tegelijkertijd besparen op de energierekening? Energiebreed helpt u graag! Samen met u stellen wij een advies op maat op zodat deze helemaal aansluit op uw wensen.

Ook in de FoodValley regio is duurzaamheid van groot belang. Al een aantal jaar is dit onderwerp van gesprek, maar hoe verduurzaam je precies?

Energiebreed heeft expertise op het gebied van duurzame energievoorzieningen voor gebouwen door het leveren van energieconcepten, deze te realiseren en risicodragend te exploiteren. Dit met energiebesparing, lage Total Cost of Ownership en ontzorging als doel. Ook bieden wij hulp bij de financiering van de energievoorziening. Door in een vroeg stadium mee te denken bij de ontwikkeling kunnen wij inspelen op de wensen en behoeften van opdrachtgever en gebruikers van het gebouw. Zo realiseren wij uiteindelijk de gewenste doelstellingen.

Zo hebben wij onlangs een gebouw energiepositief gemaakt door middel van zonnepanelen. Maar ook oplossingen en vraagstukken voor all-electric en verduurzaming zijn onze expertise. Zie onze website voor een select aantal voorbeelden.

Wij bieden onze diensten aan bij onder andere ontwikkelaars, installateurs, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en verenigingen van eigenaren. Met onze bewezen expertise realiseren wij energieconcepten met een hoge toegevoegde waarde in alle sectoren. Wij helpen graag!

Waarom Energiebreed?
• Levert integrale energieconcepten met aanvullende diensten;
• Is een flexibele organisatie voor de zakelijke markt;
• Heeft één aanspreekpunt voor het totale traject.

Kiezen voor Energiebreed is kiezen voor een duurzame verbinding; van eerste schets tot en met energiebesparing. Zo maken wij samen uw energie ambities waar!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij plannen graag samen met u een vrijblijvend gesprek in.

Franc Hoogstede
Directeur

Energiebreed
Stationsweg 71, Ede
085 0607663
www.energiebreed.nl