Zakelijke toplocaties te huur langs de A12 ’Kantorenmarkt kiest bewust voor duurzame panden’

Duurzaamheid is allang geen vaag modewoord meer. Het is uitgegroeid tot een essentiële basisvoorwaarde in de bouw. Dat merkt ook BV Stichts Beheer van 1952, een bekende partner op het gebied van projectontwikkeling, bouwmanagement en vastgoedbeheer in de regio. Paradepaardje in Veenendaal is het eigentijds en duurzaam gebouwde kantoor Citadel 2-14 op business park De Batterijen.

Tekst en Fotografie: Marco Diepeveen

BV Stichts Beheer van 1952 geeft handen en voeten aan het begrip duurzaamheid. ’Door het opraken van fossiele brandstoffen is duurzaamheid van een modewoord een serieuze must geworden. Duurzaamheid en energiebesparing zetten nadrukkelijk de toon. De aantrekkende kantorenmarkt kiest daarom bewust voor duurzame panden. Wij beseffen dat als geen ander en spelen daar optimaal op in’, zegt directeur-eigenaar Gerard Heuvelman.’

Optimale zichtlocatie en bereikbaarheid
Komend vanaf de snelweg A12 springt het bedrijfspand Citadel 2-14 meteen in het oog. Niet alleen als markante ’landmark’ in de Veenendaalse skyline. Ook als onbetwiste duurzaamheidskampioen qua bouw en energiehuishouding. Want het gebouw draagt het vrij uitzonderlijke A++ energielabel.

Citadel 2-4 en Citadel 10 zijn direct en turn-key beschikbaar voor de verhuur. Citadel 2-4 is goed voor 690 vierkante meter bedrijfsruimte en 200 vierkante meter kantoorruimte. Op nummer 10 staat 787 vierkante meter kantoorruimte klaar voor een geïnteresseerde partij. ’De ruimtes zijn volledig vrij en flexibel indeelbaar. Een betere zichtlocatie kun je je niet wensen: pal langs de A12, op business park De Batterijen waar ICT Valley gestalte krijgt met de komst van steeds meer ICT-bedrijven. Diverse gerenommeerde ondernemingen zijn gevestigd in de Citadel en op De Batterijen. Bovendien ligt NS-station Veenendaal-De Klomp op loopafstand. Dus echt optimaal bereikbaar.’

’Duurzaamheid is een serieuze must geworden’

Allure
Representatief en met allure. Een panoramisch blikveld kijkt uit over Veenendaal en ver daarbuiten. De kloeke en strak vormgegeven blikvanger was bij de bouw in 2008 een revolutionair bedrijfsverzamelgebouw. Het beschikt ook over warmte/koudeopslag, zware isolatiemaatregelen, ledverlichting en zonnepanelen. Verdere voorzieningen zijn een supersnelle glasvezelverbinding met datanetwerk en twee grote entreepartijen met video-intercominstallatie (één voor medewerkers, de ander voor publiek).

Bijzonder is dat er drie grote parkeervoorzieningen zijn in de Citadel: binnen, onderin en buiten. Business park De Batterijen hanteert parkmanagement. Tot de collectieve servicediensten van de Citadel behoren onder meer schoonmaak en 24/7 beveiliging. Collectieve inkoop van energie, afvalinzameling, verzekeringen en postbezorging zijn optioneel.

Voor de verhuur werkt BV Stichts Beheer van 1952 samen met CMC Bedrijfsmakelaars en Prominent Vastgoed, beide uit Veenendaal. Twee actieve, enthousiaste en succesvolle spelers op de regionale markt voor bedrijfsmatig vastgoed. Vastgoedbrigade.nl, een dochterbedrijf van Gerard Heuvelman, legt zich toe op commercieel, financieel en technisch vastgoedbeheer.

BV Stichts Beheer van 1952
Lunet 2
3905 NW Veenendaal
0318-52 41 41
[email protected]
www.stichtsbeheer.nl

CMC Bedrijfsmakelaars
Landjuweel 16-1
3905 PG Veenendaal
0318-50 10 00
[email protected]
www.cmcbedrijfsmakelaars.nl

Prominent Vastgoed
Vijftien Morgen 14
3901 HA Veenendaal
0318-49 53 33
[email protected]
www.prominentvastgoed.nl