Hoger in Google, meer websitebezoekers én meer klanten; met Invictus Online Marketing kies je voor maximaal rendement

Hogere posities in Google op de belangrijkste zoekwoorden. Meer bezoekers op je website. Een flinke omzetstijging. Het zijn termen waar iedere ondernemer op inzet en wilt realiseren. Invictus Online Marketing is een full service online marketing bureau uit Veenendaal die jou helpt om jouw online ambities waar te maken. Met een doortastende strategie zorgt Invictus Online Marketing voor optimaal bereik en maximaal rendement. Bovendien wordt er continu gewerkt aan het verbeteren van de online prestaties.

Fotografie: Adriana van Ravenswaaij

Strategie als rode draad
Invictus Online Marketing zet duidelijk in op strategievorming. Online marketeer Richard van Kampen: ”Afhankelijk van de doelen van onze opdrachtgever bepalen we welke tools ingezet worden en welke acties uitgevoerd moeten worden. Door een sterk netwerk van samenwerkingspartners kunnen we alles aan: het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops, het verbeteren van de vindbaarheid in Google, het inzetten van juiste social media kanalen en het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Alles is erop gericht om de doelen te behalen.”

”Er wordt meegekeken naar het belang van de ondernemer” - Liana Kroon, Boss Factory

Nieuwe stap in online marketing: herken jouw websitebezoekers
Invictus Online Marketing zet niet alleen in op het realiseren van hogere posities en meer websitebezoekers voor jouw website. Het online marketing bureau wil meer. Het merendeel van de websitebezoekers voeren niet jouw gewenste vervolgactie uit: het aanvragen van een offerte, een product kopen, het downloaden van een whitepaper, et cetera. Weg websitebezoeker, weg conversie!

Programmeur Robin Koorn: ”Gelukkig hebben wij de oplossing om deze websitebezoekers te herkennen, zodat je als ondernemer hen opnieuw kan verleiden om jouw product of dienstverlening af te nemen. Wij maken gebruik van software die ervoor zorgt dat bedrijven die jouw website bezoeken, herkend worden. Ideaal voor bedrijven die zich richten op B2B. Bovendien wordt leadgeneratie geautomatiseerd. Wat nog meer in het oog springt, is de mogelijkheid om de content af te stemmen op de websitebezoeker. Een andere achtergrondafbeelding, een andere kleur button, een andere tekst. Het zijn mogelijkheden die ervoor zorgen dat je meer rendement haalt uit jouw websitebezoekers.”

”De reden voor mijn overstap naar Invictus Online Marketing is het continue meedenken en heldere manier van uitleggen van verbeterpunten” - Dineke de Ruiter, De Ruiter Uitvaartzorg

”Onze ambassadeurs zijn goud waard”
Als relatief jong bureau is het snel gegaan met Invictus Online Marketing. Richard en Kampen en Robin Koorn zijn het er beiden over eens dat het niet alleen om de dienstverlening zelf gaat, maar ook om de communicatie richting de opdrachtgevers: ”We willen betrouwbaar en toegankelijk zijn. Meedenken met onze opdrachtgevers is essentieel. Onze ambassadeurs zijn dan ook goud waard, want zij vertellen hun ervaringen graag door.”

Kom in contact
Wil je graag weten hoe jouw website scoort in Google? Of wil je meer informatie krijgen over de software voor het herkennen van jouw websitebezoekers? Neem dan contact op met Invictus Online Marketing.

Invictus Online Marketing
Wageningselaan 50, Veenendaal
0318 - 305 216
www.invictusonlinemarketing.nl
[email protected]