Stil blijven staan is tegenwoordig geen optie meer, iedereen heeft elke dag wel activiteiten gepland.

Al deze activiteiten zijn noodzakelijk om de zaakjes op orde te houden, want als je geen energie meer in je werk, gezin, vrienden of hobby’s steekt, kan je maar één conclusie trekken. Vroeg of laat gaat het een keer mis.

Als je mee wilt blijven doen in de huidige markt is “alles bij het oude houden” helaas onmogelijk, want als jij achterover gaat leunen gaat de concurrentie je voorbij.
De kunst is om continu mee te veranderen, slimmer te zijn of om te innoveren. Maar hoe doe je dit nu!

Enkele vragen die je jezelf kan stellen:
• Wat is mijn DNA? Je passie? Waarom doe je wat doet? Waarom sta je s ’morgens op? De Golden Circle van Sinek is een mooie theorie om dit in kaart te brengen voor jezelf. Als je weet wie je bent, weet je ook waarin je je onderscheidt van de rest.

• Waar wil je naar toe? Oftewel “de stip op de horizon”. Dat klinkt vaag, maar dat is precies de bedoeling. Die stip is een soort richtingaanwijzer, lokaas en bindmiddel ineen. Je geeft ermee aan “Waar wil je met z’n allen naartoe”? Gevoel van Urgentie creëren! Krijg ik iedereen mee!
• Wat zijn de kernwaarden van je organisatie? Hierbij moet de positionering van de organisatie duidelijk zijn. Is klantvriendelijk en klantgericht hetzelfde? Het zijn beide goede kernwaarden, maar er is verschil in interpretatie.

Graag ga ik, onder het genot van een kopje koffie, samen met jou in gesprek over bovenstaande! Ik beloof jou, het zal een enerverend gesprek worden. Wat ik jou in ieder geval kan toezeggen is dat ik jou bij onze kennismaking een interessant boek zal overhandigen.

Neem contact op, dan plannen we samen een afspraak in! Ik ben benieuwd: Inspiratie of Wanhoop?

Met vriendelijke groet,
Leo Mulder

Koningspage 23
3863 GD Nijkerk
06 1273 0438

www.leomulder.nl
[email protected]