Uw boekhouding prettig geregeld!

Administratiekantoor Zegge is een familiebedrijf en wordt al ruim tien jaar gerund door ons, Robert en Jolanda Zeggelaar, broer en zus. Sinds een jaar zijn we gevestigd in ons nieuwe pand aan de Darwinstraat te Ede. Ons motto? Uw boekhouding prettig geregeld! We zijn laagdrempelig, informeel, maar altijd professioneel.

Midden-, en kleinbedrijf

Als ondernemer in het midden-, en kleinbedrijf ben je vaak te groot om de financiële administratie helemaal zelfstandig uit te voeren, en te klein om een administratieve afdeling op te zetten. Wij kiezen er daarom voor om flexibel inzetbaar te zijn. Als er werk is dan zijn we er voor je, en wanneer er even geen werk is dan lopen we je niet in de weg.

Zo werken we op dit moment allebei bij een aantal bedrijven, op vaste dagen, op locatie. We voeren verschillende taken uit en dragen zelf zorg voor een soepele overdracht. Het grootste voordeel van werken op locatie is dat we gelijk in de gelegenheid zijn om jouw vragen te beantwoorden.

Vast contactpersoon

Normaal gesproken heb je te maken met een vast contactpersoon. Is er sprake van een noodgeval, dan zijn we ook samen inzetbaar. Hierdoor is het probleem twee keer zo snel opgelost! Een voorbeeld uit de praktijk: Een medewerkster van een klant vernietigde ooit uit frustratie de complete administratie. Samen hebben we de administratie weer op orde gekregen en direct efficiënt ingericht. Daarnaast hebben we meegedacht over nieuw personeel op de afdeling.

Wil je ook graag advies van ons ontvangen of (een deel van) je administratie uit handen geven? Wij vinden het erg leuk om met je mee te denken en de verschillende opties te bespreken.

Je kunt een vrijblijvende e-mail sturen naar: [email protected]

Wil je eerst meer informatie over ons bedrijf? Dat vind je op: www.zegge-ede.nl.