Coach Dick van Laar: Wie durft?

We leven in een boeiende en uitdagende tijd. Veel veranderingen, maar ook onzekerheden. We hebben er allemaal mee te maken. Té langdurig wordt er té veel gevraagd. Er ontstaat chronische stress met ongewenste gevolgen. Hoe ga je daar mee om?

Wie durft?
Regelmatig spreek ik mensen die eigenlijk niet durven toe te geven dat ze niet prettig in hun vel zitten. Ze hebben allerlei vage lichamelijke klachten. Het loopt niet naar wens of de verhoudingen zijn behoorlijk verstoord.

Als ervaren communicatie-coach kan ik veel herkennen. Het gaat om mensen die graag het tij willen keren. Samen met een vertrouwenspersoon. Mensen die zoeken naar oplossingen staan open voor veranderingen. Albert Einstein zei het al: ”Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, zul je krijgen wat je altijd gehad hebt.” Oftewel: andere inzichten leiden tot ander gedrag!

Wanneer er binnen uw bedrijf ’subculturen’ zijn, kan het helpen een ’verbindende communicatietraining’ te doen. Tijdens de training onderzoeken we waar de schoen wringt en wat er nodig is om de verstoorde verhoudingen weer tot een functionele (werk)relatie te maken. Coaching is - volgens de Nederlandse Orde Beroeps Coaches NOBCO - een vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het halen van zelfgekozen doelen.

Wij kunnen helpen een brug te bouwen zodat er weer perspectief en optimisme ontstaat. Begeleiding van een veranderingsproces zijn zaken die behoren bij onze dienstverlening. Wij adviseren u professioneel met lastige zaken op uw werk, in uw relatie of gezin.

Doen!
Durft u in de spiegel te kijken en deze dingen aan te pakken? Dat is ons werk! Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak.

(Relatie-) coach Dick van Laar.

Praktijk voor coaching ’Het Laareind’
Elsterstraatweg 83 3922 GE Elst )Utr)
telefoon: 0318 472 522 mobiel: 06 5131 5064 e-mail: [email protected]