De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

AUTOSCHADE HERSTEL MIDDEN NEDERLAND B.V. breidt uit

Pierre Methorst
< 1 minuut

Met de overname van Autoschade Velbo uit Bennekom breidt Autoschade Herstel Midden Nederland B.V. haar dienstenaanbod fors uit met schadeherstel- en onderhoud aan caravans en campers. De nieuwe activiteiten worden geïntegreerd op de vertrouwde plek aan De Smalle Zijde 44 in Veenendaal onder de naam ‘Velbo Schadeherstel Midden Nederland ’.

Schade aan uw caravan of camper? Daarvoor kunt u nu ook bij ons terecht!’ aldus Pierre Methorst.

‘Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om in het pand direct naast ons huidige pand op 1.200 m2 vloeroppervlak alles in gereedheid te brengen. Schadeherstel van campers en caravans is een op zichzelf staande expertise.

Het ervaren team van medewerkers gaat op dit gebied geen uitdaging uit de weg. We zijn bovendien aangesloten bij Omnia en Profile Repair, een landelijk samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers. Dit geeft de klant extra zekerheid. Wij staan garant voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie!’

Herstellen schades voor alle verzekeringen, kennen flexibele openingstijden en bieden vervangend vervoer. Bij ons staat de klant echt centraal waarbij we gaan voor totale ontzorging en garantie op de reparatie.

Graag staan wij voor u klaar bij schade aan uw personenauto, bedrijfswagen, truck, caravan of camper!

Velbo Schadeherstel Midden Nederland  

De Smalle Zijde 44 | 3903 LP Veenendaal
0318 – 413 100 | info@velbo.nl
www.velbo.nl

Autoschade Herstel Midden Nederland B.V.
De Smalle Zijde 44 | 3903 LP Veenendaal
0318 – 734 510 | info@autoschadeherstelmn.nl