De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Bodyguard in belastingzaken

2 minuten

Niet recht praten wat krom is. En wat krom gepraat is, recht buigen. Added Value Fiscaal Juristen in Lunteren haalt het recht voor de cliënt. Want Jan Vink heeft het recht aan zijn zijde.

Fiscaal jurist Jan Vink staat voor 28 jaar ervaring in zijn vakgebied. ‘Tot 2013 werkte ik in loondienst. Als zelfstandige ben ik begin dit jaar alleen verder gegaan. Dat garandeert een zeer efficiënte dienstverlening. Cliënten krijgen mij altijd rechtstreeks aan de lijn. Elk dossier behandel ik van A tot Z. Dat betekent dat ik de cliënt en zijn case door en door leer kennen. Zo ontstaat een transparante relatie die is gebouwd op vertrouwen.’

Geen poeha

Zijn wortels liggen in de Betuwe. ‘Die Betuwse mentaliteit straalt uit in mijn dienstverlening. Ik houd niet van poeha. Dat werkt niet en dat klikt niet. Ik sta voor een open en eerlijke relatie met alle betrokkenen. Daardoor kan ik iedereen recht in de ogen kijken. Tegelijk durf ik te zeggen waar het op staat. Niemand praat ik naar de mond. En met lef durf ik tegen de stroom in te roeien. Als je juridisch sterk staat, wint de aanhouder altijd. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel.’

 ‘Mijn slagingspercentage voor bezwaar en beroep ligt boven de 90 procent.’

 

Bezwaar en beroep

Added Value Fiscaal Juristen verzorgt bezwaar- en beroepsprocedures voor diverse belastingmiddelen – van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting. ‘Eerst wordt beoordeeld of een zaak kansrijk is. Vervolgens probeer ik er samen met de Belastingdienst uit te komen. Alleen als het niet anders kan, wordt de gang naar de rechter gemaakt. Als het moet tot aan de Hoge Raad. Ik ken alle ins en outs van de procesgang. Zo kun je cliënten behoeden voor valkuilen. Mijn slagingspercentage voor bezwaar en beroep ligt boven de 90 procent.’

Ook voor overige vraagstukken kunt u een beroep doen op de dienstverlening, zoals verandering van rechtsvorm, boetes, aansprakelijkheden, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging  maar ook als u op wat voor manier dan ook vastloopt met de Belastingdienst. Jan Vink helpt particulieren en ondernemers, met een focus op de laatstgenoemde doelgroep.

Toeslagen

Zeker in coronatijd biedt de fiscaal jurist meerwaarde. ‘Goedverdienende ondernemers hebben geen recht op toeslagen. Maar door corona kan dat totaal anders worden. Wie geen toeslag aanvraagt, krijgt hem niet. Terwijl een toeslag van bijvoorbeeld een paar duizend euro dan juist extra welkom is. Ik kan daarin adviseren. Voor recht op een toeslag hoef je geen feitelijk verlies te lijden. Ook een verlies op papier is voldoende. Bijvoorbeeld bij een niet-inbare vordering.’

Laat u niet verrassen door de Belastingdienst. ‘Ik ben in control, zorg voor een stuk rust,  adviseer proactief en help klanten om zo min mogelijk belasting te betalen. Als je kansen ziet, pak ze dan.’

Added Value Fiscaal Juristen BV
Willem Welgravenlaan 10
6741 ZH Lunteren
085-902 1989

j.vink@avfj.nl