De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Bongers Verhuizingen is er ook voor startups en webshops

< 1 minuut

Al 100 jaar verhuist het Wageningse familiebedrijf Bongers Verhuizingen inboedels en bedrijfsgoederen naar alle uithoeken van onze planeet. Van de Noordpool tot aan Australië: iedere verhuisdoos komt veilig aan in zijn nieuwe onderkomen. Maar dat is niet het enige wat Bongers doet. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening voor startups en andere ondernemingen. Niet alleen vanwege de uiterst moderne opslagloods, maar ook omdat het bedrijf als geen ander weet hoe je goederen op de beste manier vervoert, verpakt en opslaat.

Bongers’ moderne opslagloods

Hoewel Bongers internationaal georiënteerd is, zet het bedrijf zich graag in voor regionaal of landelijk geörienteerde bedrijven. Goederen van kleine ondernemingen, startups en webshops zijn er in uiterst veilige handen. Ze mogen alles wat ze maar willen tijdelijk of zelfs jarenlang bij Bongers achterlaten. Inrichtingen voor beurzen, tentoonstellingen, voorraad. Alles is in de afgelopen 100 jaar al wel eens opgeslagen en vervoerd.

Wat zijn de voordelen van de loods? Bedrijven kunnen hun inboedel opslaan in eigen containers, stellingen, maar ook in op maat gemaakte houten kisten.
De opslagloods biedt ook een extra goede beveiliging. Zo staan de brandmelders in directe verbinding met de brandweer en de goederen worden 24/7 uiterst zorgvuldig beheert. Daarnaast heeft de loods een gecontroleerd klimaat. De vochtigheidsgraad en de temperatuur worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Pakketservice

Behalve opslag is Bongers gespecialiseerd in pakketservice. De medewerkers brengen alles veilig en snel op plaats van bestemming. IJsblokken, piano’s, schilderijen, apen: niets is te gek. Problemen bestaan niet. Bongers denkt al vier generaties lang in oplossingen!

 

Bongers Verhuizingen
Nudepark 75
6702 DZ  Wageningen
T 0317 – 466466