De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Business Support Veenendaal (BSV) groeit dankzij overname RCS

< 1 minuut

Business Support Veenendaal (BSV) verstevigt de positie van de afdeling kantoorautomatisering door de overname van Rijkens Computer Systemen (RCS) uit Ede. De overname van de medewerker en het klantportfolio geeft BSV de ruimte voor gewenste en noodzakelijke groei.

‘Groei is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde toekomst in de ICT,’ vertelt Rick Teunissen, directeur van BSV. ‘We willen niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst relevant zijn voor onze opdrachtgevers. Met deze overname breiden we onze capaciteit en kennis uit. Een gewenste en toekomstbestendige stap!’

BSV is specialist op het gebied van kantoorautomatisering voor zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf. BSV biedt maatwerkoplossingen in digitale bedrijfsondersteuning, zoals: netwerkbeheer, VOIP telefonie, alarmsystemen en Cloud Back-Up. Ervaren consultants van BSV ondersteunen organisaties bij complexe IT-projecten en vraagstukken. Ook ontwikkelt het IT-bedrijf hardware- en softwareoplossingen op maat.

Rick Teunissen: ‘De voormalig klanten van RCS kunnen bij BSV rekenen op een uitgebreidere service en een breder aanbod. Een team enthousiaste professionals staat dagelijks voor al onze opdrachtgevers klaar.’

Over BSV

Wij bestaan al ruim 30 jaar en hebben onze sporen verdient, onze kennis en ervaring willen we inzetten om u onderneming te laten floreren op het gebied van ICT.

‘’Gepassioneerd in het ontzorgen van IT Dienstverlening’’

Onze missie

Bedrijven, scholen en stichtingen ontzorgen in ICT Dienstverlening door een totaal aanbod van dienstverlening.

Onze visie

Wij geloven in een toekomst bestendige IT omgeving voor de dag van morgen en dit willen wij graag voor onze klanten realiseren.

Toekomst: Managed werkplekken

We kunnen u helpen om uw organisatie te ontzien in beheer, van zowel servers, netwerken als werkplakken, tegelijk controleren we ook uw beveiliging en zorgen voor de juiste documentatie, software en apparatuur, wie wil dat nou niet?

Ook uw beheer bij ons onderbrengen? Neem direct contact met ons op.