De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

COVID-19: Niet gewoon schoon, maar anders schoon

2 minuten

Goed schoonmaken voorkomt de verspreiding van ziekten. Nu de bedrijfsruimten en kantoren stapje voor stapje van slot gaan, storten veel ondernemers zich op een grote ‘corona-schoonmaak’. Het is belangrijk om met professionele krachten zo snel mogelijk de bestrijding van dit gevaarlijke virus aan te pakken. JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten is er op ingericht. De ervaren reinigers uit Veenendaal zijn niet alleen actief in de regio, maar ook landelijk.

“In deze risicovolle tijd zit er druk op de totale hygiëne”. Dat stelt Elroy Trommelen, aanvoerder van het schoonmaakteam. “Niet gewoon schoon, maar anders schoon. Wij maken onder meer gebruik van compleet nieuwe des-infectietools. Het betreft geavanceerde technologie waarmee wij complete ruimten met verneveling kunnen ontsmetten. Op die manier creëren we snel en effectief een veilige werk- en leefomgeving. En dat is natuurlijk perfect voor showrooms, kantoren, scholen en allerlei andere publieksruimten.”

Mediapark

Onlangs nam JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten twee ondernemingen over, waaronder  een grote dienstverlener in Hilversum. Daarmee heeft de Veense ondernemer ook TV-studio’s in het klantenbestand. Elroy Trommelen: “Wij koersen altijd op bovengemiddelde dienstverlening. Met een gecertificeerd team, geavanceerde technieken, reële werkschema’s en een prettige communicatie. Uitgangspunten die zakelijke opdrachtgevers zekerheid bieden. Al meer dan tien jaar. Dat is in deze roerige tijden van niet te onderschatten belang”.

Schoon = anders

Bij JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten is schoon anders. Dit wordt bereikt door voortdurend aangepast werken en geen concessies aan de kwaliteit. Elroy Trommelen: “Verwachtingen overtreffen. Samen met onze mensen en technieken maken we dat schoon anders is!”