De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

CTS IT en Sharp trappen af: Cloud IT & NDM

Peter Hoorn, Managing Director Sharp Electronics Benelux bv (links) en Hannes de Paauw, Algemeen Directeur CTS IT (rechts)
3 minuten

Sharp Benelux kiest voor een strategisch partnerschap met CTS IT. Samen lanceren beide bedrijven het beste van twee werelden: Cloud IT & Notebook Device Management (NDM). Zo faciliteren zij organisaties met op maat ingerichte, direct functionerende notebooks in een leaseconstructie.

Cloud IT & NDM is een unieke combinatie met nieuwe mogelijkheden. Visie, ervaring en kwaliteit komen daarin allemaal samen. Hannes de Paauw, Algemeen Directeur CTS IT uit Ede vertelt enthousiast: “Organisaties cloudproof maken doen we al jaren voor het MKB en voor grotere partijen in Nederland. Nu Sharp Benelux ons verwelkomt als partner kunnen we nog meer mensen bereiken met bewezen effectieve en duurzame IT-oplossingen. De enorme servicegerichtheid en snelheid van handelen van Sharp staan daarvoor garant.”

Sharp Benelux en CTS IT beschouwen Cloud IT & NDM als pure winst voor hun klanten. “Dit nieuwe concept is veelbelovend en vraagt nauwelijks meer investeringen van bedrijven en organisaties in hardware”, weet De Paauw. “Op basis van onze jarenlange praktijkervaring voorzie ik dat Cloud IT & NDM een boost geeft aan de samenwerking in organisaties. En meer dan dat. Samenwerking krijgt op alle niveaus beter vorm en bedrijfsprocessen verlopen efficiënter dan ooit.”

“Sharp kiest bewust voor CTS IT vanwege visie, ervaring, cultuur en kwaliteit.”

Kantooromgeving verandert snel en vraagt om slimme apparatuur

 “Met deze strategische samenwerking zetten we een volgende belangrijke stap in het ontzorgen van klanten”, zegt Peter Hoorn, Managing Director Sharp Electronics Benelux bv. “Wij zien de kantooromgeving veranderen waarbij apparatuur steeds slimmer wordt en daarmee ook belangrijker in de bedrijfsvoering. Het is daarom van uiterst belang dat storingen daarop geen invloed hebben. Gebeurt dat onverhoopt wel dan is het zaak dat de gebruiker en beheerder daarvan weinig last ondervinden.”

Sharp sluit met Cloud IT & NDM naadloos aan bij de ontwikkelingen in de wereld. “Als Total Office Supplier willen we ook niets minder dan dat voor onze klanten. Zij verwachten totaaloplossingen van ons en die bieden wij, Device as a Service is daarbij een vanzelfsprekendheid. Aangezien de toekomst in de cloud ligt, vindt Sharp in CTS IT de meest geschikte partner voor Cloud IT & NDM. Het is eenvoudig: CTS IT excelleert in cloudoplossingen. Ze hebben een ruime ervaring, maken bedrijven cloudproof en hebben een heldere toekomstvisie. CTS IT heeft een reputatie van focussen op toekomstbestendige oplossingen. Het partnerschap is dan ook een stap die Sharp graag samen zet.”

 

De markt voorblijven met notebooks in lease

“Dit partnerschap maakt meer mogelijk dan ooit”, aldus Hannes de Paauw. “Sharp Benelux biedt de notebooks met ónze cloudoplossingen aan in een leaseconstructie. De eindgebruiker ontvangt een kant en klaar device, afgestemd op zijn of haar werkzaamheden, volledig beheerd en daarmee ontzorgd. Zo spelen we samen in op marktontwikkelingen richting duurzaamheid, maximale flexibiliteit en security.”

Voordelen meteen merkbaar op meerdere niveaus

De combinatie van Cloud IT & NDM biedt op alle organisatieniveaus voordelen. Hannes de Paauw ligt dit toe: “Wachttijden voor medewerkers verminderen, want hun device en software draaien binnen een uur, inclusief alle individuele rechten en opties. IT-managers hebben de handen vrij voor meer strategisch en planmatig werk. Iedereen weet hoe fijn dat voor hen is. Zowel vanuit werkplezier als vanuit het oogpunt van impact voor je organisatie. Managers en eigenaren zien dat bedrijfsprocessen veilig en goed verlopen doordat de inzet van personeel efficiënt is.”

“Cloud IT & NDM is ons antwoord op vragen vanuit de markt. Door het partnerschap met Sharp kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde leveren.”

Bewezen techniek

“Sharp bouwt samen met CTS IT door aan een ijzersterk merk: Dynabook. Bij het grote publiek is dat nog bekend als Toshiba. Krachtige technieken van onder andere de Tecra- en Portégé-reeks staan nu door Sharp opnieuw in de markt. Ik weet dat IT-kenners daar heel enthousiast van worden. Want bewezen techniek versterkt hierin de nieuwste functionaliteiten met cloudoplossingen van onze vakmensen.”

Duurzame IT-oplossingen

“Dit partnerschap past bij de ontwikkeling die ons bedrijf doormaakt”, aldus Hannes de Paauw. “Continu verbinden wij talent en goede opties uit de markt aan ons bedrijf en aan onze relaties. De marktintroductie van het partnerschap met Sharp komt op het juiste moment. Cloud IT & NDM is ons antwoord op vragen vanuit de markt om duurzame, kwalitatief goede en toekomstbestendige IT-oplossingen.”

Wil je weten hoe jij en je organisatie profiteren van het partnerschap van CTS IT en Sharp? Bel dan met onze adviseurs: 0318 – 64 88 88.