De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

De flexibele capaciteitsbehoefte in de food is voor ons een vast gegeven

2 minuten

E&A uitzendbureau en Vallei Personeel kennen beide de food-industrie door en door.Wij weten dat u te maken heeft met pieken en dalen in productie en afzet. En wij kunnen daar perfect flexibel op inspelen. Wilt u afschalen, dan plaatsen wij onze uitzendkrachten bij andere opdrachtgevers die juist moeten opschalen. Of andersom natuurlijk, precies wat u past.

 

Onze uitzendkrachten kennen het belang van productie- en hygiënenormen

Hygiëne is in de food natuurlijk van het grootste belang. Onze uitzendkrachten weten dat en werken volgens de normen. Zij begrijpen dat de productie gehaald moet worden, om uw eindklanten tevreden te stellen. Daar zetten ze zich dan ook vol voor in.

De gecombineerde kracht van nationaal en lokaal

Omdat we beide gevestigd zijn in deze regio, weten wij precies hoe de bedrijven hier willen werken. Aan een half woord hebben wij genoeg, om te begrijpen wat u zoekt. E&A uitzendbureau en Vallei Personeel maken beide onderdeel uit van Luba Groep, een nationale speler in de uitzendmarkt. U profiteert van de kracht en kennis van een landelijke aanbieder en de flexibiliteit en persoonlijke benadering van een lokale aanbieder.

Wilt u samenwerken met twee specialisten in uw regio, die u beide kunnen voorzien van goed, gemotiveerd personeel? Bel of mail ons dan. Wij komen graag vrijblijvend langs.