De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

De personeelsbemiddelaar van Midden Nederland

Harold van Leeuwen
< 1 minuut

Extra medewerkers nodig om seizoen pieken op te vangen? Bezettingsproblemen die een snelle en een flexibele oplossing nodig hebben? Een medewerker van AB Midden Nederland biedt uitkomst.

Er bestaan momenten waarop je liever vandaag dan morgen op wilt schalen met goede medewerkers. Op dit soort momenten geeft het een goed gevoel om een flexpartner naast je te hebben staan die je als ondernemer met raad en daad bij kan staan.

Vakbekwame medewerkers

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Ook kunnen onze medewerkers ingezet worden voor het uitvoeren van specialistisch werk binnen de volgende sectoren:

  • Techniek
  • Agrarisch
  • Bouw & Infra
  • Logistiek & Magazijn
  • Groen
  • Food & Productie

De juiste medewerker op de juiste plek

Een geschikte medewerker is snel gevonden via AB Midden Nederland. Wij vergelijken de personeelsbehoefte met onze ruime pool van vakkundige medewerkers en selecteren vervolgens de beste match. Zo zijn wij in staat om de juiste medewerker op het juiste moment aan te kunnen aanbieden. En omdat wij ook de administratie voor onze rekening nemen kun jij je volledig richten op dat waar je goed in bent; het runnen van je bedrijf.

UITZENDBUREAU VOOR BUITENLANDSE WERKNEMERS

AB Midden Nederland is ook een gespecialiseerd uitzendbureau voor buitenlandse werknemers. Zo werken wij samen met internationale intermediairs die voor ons de werving en selectie van buitenlandse uitzendkrachten regelt. Zo selecteren wij altijd de meest geschikte buitenlandse werknemers die van aanpakken weten.

Op zoek naar meer informatie over onze dienstverlening?

Graag komen wij met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie en vrijblijvend advies kun je contact met ons opnemen met Harold van Leeuwen. 06 – 53 75 85 88 of hvleeuwen@abmiddennederland.nl

030 – 2292 252