De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

De totale aanpak van brandveiligheid Brand-Veilig

< 1 minuut

De totale aanpak van brandveiligheid Brand-Veilig Totaalaanpak onderscheidt zich in de professionele markt met een complete benadering op het gebied van bouwkundige- en installatietechnische brandpreventie. Onze ervaren adviseurs en technisch medewerkers bieden geïntegreerde oplossingen op het gebied van inventarisatie, advisering, uitvoering en nazorg. Als het gaat om adequate service, staan wij garant voor snelle en flexibele actie.

Totaal aanpak

Door de totaalaanpak bent u van een zorg verlost. Wij zorgen er voor dat alle aspecten uitgevoerd worden en wij leggen dit vast in een pand gebonden brandveiligheid logboek. Dit is voor u een duidelijke verbetering, immers de uitvoeringszaken als doorvoeringen, brandscheidingen, en deuren zijn gerelateerd aan het ontwerp en de vergunningen. Brand-Veilig Totaalaanpak BV ziet als geen ander kans om dit op een op elkaar afgestemde wijze uit te voeren.

Brandveiligheid logboek Brand-Veilig

Brand-Veilig stelt voor u het brandveiligheid logboek op. Dit brandveiligheid logboek is een specifiek voor een gebouw opgesteld dat alle aspecten omvat op het gebeid van brandveiligheid. Met dit brandveiligheid logboek heeft u in één logboek direct alle zaken bij de hand, het ideale hulpmiddel bij overleg met het bevoegd gezag (brandweer en gemeente) en met de verzekeringsmaatschappijen.

Snelle en adequate dienstverlening

De adviseurs en medewerkers van Brand-Veilig Totaalaanpak BV staan voor u klaar om in een zo kort mogelijk tijdsbestek op een flexibele wijze u van dienst te zijn. Kwaliteitsmanagement Brand-Veilig is ISO 9001 en VCA gecertificeerd

Brand-Veilig Totaalaanpak B.V.
Rijksstraatweg 117
3921 AD Elst (UT)
T 0318 472 990
info@brand-veilig.nl