De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Duurzame inzetbaarheid vraagt flexibele deeltijdopleidingen

< 1 minuut

Als werkgever wil je natuurlijk dat jouw medewerkers zich mee blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld via een deeltijdopleiding op hbo-niveau. Maar wat vraagt dat van jouw bedrijf? Hoe ziet zo’n opleidingstraject er aan de CHE uit? Wat levert het je organisatie op? En welke invloed heb jij als werkgever op de opleiding die een medewerker volgt?

 

Docent Karin van de Weerdhof vertelt hoe dit werkt bij de deeltijd bachelor Communicatie.

“Onze deeltijdopleiding Communicatie is specifiek ontwikkeld voor de werkende professional. Dat zijn bijvoorbeeld communicatiemedewerkers die zich willen doorontwikkelen of communicatieadviseurs die ooit het vak ingerold zijn zonder papieren, maar nu alsnog officieel dat diploma willen halen. Maar denk ook aan mensen die uit een ander vakgebied komen en een carrièreswitch willen maken. Met ons flexibele deeltijdconcept sluiten we aan bij wat medewerkers al kennen en kunnen. Beheersen ze al wat ze in een module gaan leren? Dan kunnen ze dat deel van de opleiding mogelijk overslaan.

Direct return on investment

“De toegevoegde waarde van onze deeltijdopleiding is dat de professional niet voor de CHE aan de slag gaat maar voor jouw bedrijf. Wij dagen onze studenten uit: wat speelt er in jouw organisatie op communicatiegebied? Kan de interne communicatie beter, wil jouw organisatie nieuwe markten aanboren, lopen de klanten weg? Als werkgever heb je veel invloed op de invulling van die opdrachten. Vertel ons maar welke uitdagingen er liggen in jouw bedrijf of welke groeiambities je hebt. Dan maken we daar hbo-waardige maatwerkopdrachten van waarbij jij bewaakt of je organisatie er beter van wordt; de CHE aandacht geeft aan de kwaliteitsborging en de student de opdracht inpast in zijn persoonlijke leerroute!”

Benieuwd naar de deeltijd bachelor Communicatie? Neem dan contact op met Karin van de Weerdhof via cvdweerdhof@che.nl.

CHE.nl/samenwerken