De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Eén plek voor alle vragen van ondernemers

Dennis Gudden
< 1 minuut

Ondernemersdesk biedt helpende hand aan ondernemers in de regio

 

Op 1 december 2021 start de Ondernemersdesk Regio Foodvalley. De Ondernemersdesk is dé plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen over groei, personeel, ruimte en financiering in Foodvalley. De Ondernemersdesk beantwoordt vragen van ondernemers, legt verbanden tussen ondernemers, overheden en andere organisaties, en zorgt ervoor dat de belangen van ondernemers centraal staan in de regio.

Ondernemersdesk wijst de weg

Ondernemers zitten vaak met vragen en weten niet goed waar ze moeten zijn om die beantwoord te krijgen. De Ondernemersdesk staat klaar om ondernemers uit de regio te helpen, legt verbindingen met relevante partijen en zorgt ervoor dat ondernemers in Foodvalley optimaal zijn aangesloten op regionaal en provinciaal beleid Of het nu gaat om contact met andere ondernemers, ruimte om te groeien, vragen over voldoende personeel, (bij)scholing, of mogelijkheden voor financiering of subsidie, de desk zet de ondernemer op het juiste spoor.

Verbinden

Regio Foodvalley is een economisch sterke regio, waarin ondernemers, overheid, onderwijs en andere organisaties al jaren samenwerken aan duurzame groei. De Ondernemersdesk verbindt partijen die elkaar kunnen helpen bij nieuwe initiatieven, innovatie, netwerkvorming en uitvoering. Zo wordt de economische kracht van de regio versterkt en draagt de desk bij aan duurzame groei van de regio.

Ondernemersdesk Regio Foodvalley

De Ondernemersdesk Regio Foodvalley is opgericht door en voor ondernemers. De drijvende krachten achter de desk zijn VNO-NCW Veluwevallei, FOV Regio Foodvalley, de lokale ondernemersverenigingen in de acht regiogemeenten, en Regio Foodvalley. Zij streven samen naar een duurzame groei en het versterken van de brede welvaart in de regio. De Ondernemersdesk Regio Foodvalley is te bereiken via https://www.regiofoodvalley.nl/ondernemersdesk