De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Eigenaar Specsavers Wageningen viert jubileum

Winkeleigenaar en opticien Sai-hol Lu
2 minuten

Winkeleigenaar en opticien Sai-hol Lu viert zijn vijftienjarig jubileum bij Specsavers. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de Specsavers-winkels in Nijmegen en Arnhem en het behalen van zijn optiekdiploma in 2011 opende hij in 2012 met veel plezier de Specsavers-winkel in het centrum van Wageningen. “En ik kan zeker nog 15 jaar door in Wageningen”.

 “Een eigen winkel openen was echt mijn droom. Ik voel me helemaal thuis in Wageningen. Ondanks dat Wageningen een stad is, lijkt het af en toe wel een dorp. Wanneer ik of iemand uit het team door de winkelstraat loop worden we vaak door klanten herkend, daar zijn we trots op. Ik vind het fijn dat ik deze klanten ook in de winkel terug zie, het geeft ons de bevestiging dat we het goed doen. Iedere klant krijgt bij ons de service en aandacht die zij nodig hebben”.

Met veel plezier nog jaren door

Sai-hol hoopt nog jaren met hetzelfde plezier én met het team zijn klanten te helpen in de winkel. “Elke dag is een feestje, geen dag is hetzelfde ondanks dat ik al 15 jaar werkzaam ben bij Specsavers. Omdat je werkt met mensen is het ontzettend afwisselend, iedereen heeft andere behoeftes en wensen bij hun bril, contactlenzen of hoortoestel. Ik ben ontzettend blij met mijn team en elke dag stellen wij ons weer als doel om iedereen tevreden de winkel te laten verlaten. Zo hoop ik nog jaren door te kunnen gaan in Wageningen.” Tevens zet Sai-hol zich samen met zijn team in met het steunen van lokale initiatieven. Zo sponsort het team de poolbiljartvereniging Infinity en de buurthuiskamer van het Leger des Heils.

Ooggezondheid centraal

Verder wil Sai-hol iedereen blijven wijzen op het belang van een regelmatig oogonderzoek. “Mensen gaan vaak ieder jaar naar de tandarts, maar één van de belangrijkste zintuigen wordt vaak vergeten: de ogen. Veel mensen trekken pas aan de bel op het moment dat ze oogklachten hebben, terwijl het dan soms al te laat is. Daarom is het belangrijk om regelmatig je ogen te laten controleren. Dit kan gaan om een sterktemeting of een uitgebreider onderzoek waarbij naar de gezondheid van de ogen wordt gekeken. Tijdens dit onderzoek kunnen symptomen van oogaandoeningen gesignaleerd worden.”