De ZakenMarkt De ZakenMarkt

‘Food for Soulbusiness’ bij Da Gigi – Passion for Italian Food in Veenendaal

Linda Lex - High-end Businesscoach
< 1 minuut

Maandag 9 september jl. heeft een mooi divers gezelschap van ervaren ondernemers, CEO’s en consultants volop genoten van heerlijke authentieke Italiaanse gerechten van topniveau, inspirerende verhalen, nieuwe kennis, inzichten en frisse energie opgedaan.

‘Food for Soulbusiness’ staat voor passie, gedrevenheid, lef en liefde.

Een inspirerend businessevent voor bevlogen ondernemers die openstaan voor groei en ontwikkeling. Leiders aan de top die beseffen hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te omringen en te verbinden met de juiste mensen.  Mensen waar je van kunt leren, waar je energie van krijgt en die het beste in jou naar boven brengen zodat je kunt blijven groeien en floreren.

Het ondernemerschap heeft net als het leven zijn seizoenen. Het vergt aandacht, tijd, energie, rust,  ruimte en de juiste strategie om je bedrijf te laten groeien en optimaal te blijven presteren.

Food for Soulbusiness wordt georganiseerd door Linda Lex, High-end Businesscoach en voormalig eigenaresse van Pizzeria Ristorante Da Gigi.

Deze prachtige zaak en begrip in de wijde omgeving, wordt met liefde en toewijding door zoon Stephan Lex en zijn team voortgezet onder de naam ‘Da Gigi – Passion for Italian Food’

Maandag 2 december a.s. is het volgende Food for Soulbusiness Event.

Wil jij er ook bij zijn?  Meld je gauw aan!