De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Geld verdienen met de zon

< 1 minuut

Zonnepanelen zijn hot. Ze zijn duurzaam en leveren een aanzienlijke besparing op. Marcel Nieuwkerk, eigenaar van Nieuwkerk Consultancy uit Ede adviseert, ontwerpt, levert en installeert systemen voor de opwekking en het gebruik van duurzame energie in woon- en werkomgeving.

 

Duurzaam én rendabel

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zonnepanelen aan te schaffen. U draagt een steentje bij aan het duurzamer maken van de samenleving én het is ook nog eens goed voor uw onderneming want zonnepanelen zijn kostenbesparend en een terugverdientijd van acht jaar is heel reëel. Door gebruik te maken van fiscale mogelijkheden zoals kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en energie-investeringsaftrek wordt de terugverdientijd aanmerkelijk verkort. Aanschaffen van zonnepanelen helpt u bij het behalen van uw MVO doelstellingen. Wat is er dan mooier om als bedrijf je eigen energie op te wekken?”

Maatwerk

“Wij zijn de schakel tussen de zon en de op te wekken energie met zonnepanelen,  omschrijft Marcel Nieuwkerk zijn bedrijf.  We zijn gecertificeerd ontwerper zonnestroomsystemen. Nieuwkerk Consultancy  is merkonafhankelijk dus klanten kunnen rekenen op een eerlijk advies.

Bij één van zijn projecten voorzag Marcel Nieuwkerk een groothandelsonderneming van ruim zevenhonderd zonnepanelen. De reacties die zijn klanten op zijn website plaatsten spreken voor zich “Marcel was betrokken vanaf het eerste contact tot het daadwerkelijk plaatsen van de installatie. Hij gaf een goede en duidelijke uitleg, dacht mee over de meest praktische toepassing en begeleidde bij het daadwerkelijk plaatsen van de zonnepanelen.”

Klantgericht

“Klantencontact is voor mij heel belangrijk. Als een particulier, bedrijf, school of non-profit organisatie mij benadert ga ik altijd naar hen toe om de situatie ter plekke te bekijken en hen voor te lichten over de mogelijkheden en besparingen die er zijn.” Ook de fiscale voordelen voor bedrijven of de BTW teruggave voor particulieren bespreekt Marcel met zijn klanten. Marcel besluit: “Nieuwkerk Consultancy biedt duurzaam het beste.”