De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Gerritse IJzerwaren : Voor maximale ontzorging en continuïteit van uw business

2 minuten

Professionals in de bouw- en onderhoudssector het leven makkelijk maken. Zodat ze veilig en productief kunnen werken, nooit misgrijpen en altijd professioneel voor de dag komen bij hun opdrachtgever. Dat is de missie van vestigingsleider Veenendaal, Cor Vos en zijn 18 collega’s bij Gerritse IJzerwaren in Veenendaal en Ede. “Organisaties kunnen rekenen op complete totaaloplossingen voor hun (bouw)project.”


Gerritse IJzerwaren is onderdeel van Isero IJzerwarengroep. Met 60 vestigingen door het hele land de grootste ijzerwarenhandel van Nederland. In de regio beschikt Gerritse over twee vestigingen, in Veenendaal en Ede. “We combineren onze regionale kennis met de voordelen en distributiekracht van een landelijke dekking. Waar ons onderscheidend vermogen ligt, is dat wij tweemaal per dag vanuit onze vestigingen kunnen bezorgen en hiermee de regionale markt goed kunnen bedienen.”

Waardevolle services
Organisaties weten Gerritse IJzerwaren te vinden voor het meest complete assortiment aan gereedschappen, ijzerwaren, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, hang- en sluitwerk en bevestigingsmiddelen. Maar er is meer. “De klant kan bij ons ook terecht voor essentiële services rondom voorraad- en productbeheer.”

24/7 zicht op uw machinepark
Een voorbeeld van zo’n service is Isero Tool Management. “Hiermee nemen wij het volledige beheer van het machinepark en andere arbeidsmiddelen uit handen. Wij zorgen ervoor dat deze aan de wettelijke keuringen voldoen en over de juiste certificaten beschikken. Via een online portal zijn de certificaten 24/7 te raadplegen. Daarnaast is altijd inzichtelijk welke gereedschappen er in omloop zijn, op welke locatie deze zich bevinden én wat de actuele keuringsstatus is.”

Eenvoudig werkkleding bestellen
Voor efficiënt beheer van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen biedt Gerritse IJzerwaren het Isero Budget Management Systeem. “Als een medewerker nieuwe werkkleding nodig heeft, dan is het omslachtig als hij elke keer naar Gerritse moet komen om dit te passen en aan te schaffen. Daarom bieden wij een online bestel- en registratiesysteem voor medewerkers, volledig op maat ingericht.”

Grip en overzicht
Hoe dat werkt? “In het systeem is het mogelijk om zelf een assortiment samen te stellen. We houden één keer een pas sessie, waarna we alle maten invoeren in het systeem. Elke medewerker krijgt een eigen account, waarmee hij zelf eenvoudig en snel zijn werkkleding bestelt. Zo gewenst is het mogelijk om een budget per medewerker in te stellen. Zo houdt de klant maximaal grip op de kosten.”

Magazijn op locatie 
Tot slot is er voor (grootschalige) bouwprojecten de voorraadcontainer. Een magazijn óp de bouwlocatie. “We plaatsen een container op de bouwlocatie met daarin de benodigde voorraad. De container is voorzien van elektronische toegangscontrole. Hierdoor hebben alleen geautoriseerde medewerkers toegang. Via een speciale app op zijn smartphone scant de medewerker het product dat hij gaat gebruiken. Wij krijgen dan een melding en zo nodig vullen we de voorraad bij. Zo weet de klant zeker dat er altijd voldoende voorraad op locatie is en komt het bouwproject nooit stil te liggen.”

Wees welkom
“Ons doel is organisaties volledig te ontzorgen. Prettig, veilig en efficiënt werken vormt hierbij ons uitgangspunt. Stap vooral eens vrijblijvend binnen voor gericht advies en passende oplossingen voor uw organisatie!”

U vindt Gerritse IJzerwaren aan de Wageningselaan 38 in Veenendaal. Of bezoek Gerritse in Ede: Frankeneng 114-1.