De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Geweldig jubileumfeest met prachtige winnaars

< 1 minuut

Negen geweldige bedrijven stonden op 16 december jl. op het podium in Theater Lampegiet als toonaangevende exponenten van het prachtige Veenendaalse bedrijfsleven. Meer dan 500 gasten zagen hoe Suntech Energy als Jonge onderneming, VST Telecom in de categorie MKB/Detailhandel en Pokon Naturado bij Grootzakelijk tot winnaar werden uitgeroepen. Dankzij een uitgekiende online strategie haalde Shoelia met overgrote meerderheid van stemmen de Rabo Publieksprijs binnen.

Deze 15de editie van het Business Event Veenendaal werd samen gevierd met het 25-jarig jubileum van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Het bestuur van de BOV greep deze gelegenheid aan om een Gouden Haring uit te reiken aan voormalig voorzitter Wim Werkman, die na 8 jaar weliswaar gestopt is als BOV-bestuurslid, maar zich de komende periode inzet voor met name de Circulaire economie in de regio Foodvalley.

De BOV bood haar gasten onder andere het optreden van Karin Bloemen aan, die vooral met haar speciale lied over het Business Event Veenendaal – en over juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille – het publiek in de benen kreeg. Vanaf 22 uur werd er in de foyer nog geanimeerd nagepraat, gefeliciteerd en geproost op een bijzonder geslaagd event.

Nadat de vorige organisator in 2018 failliet was gegaan, kocht Olenz Notarissen de rechten af bij de curator en schonk het evenement aan de BOV, op voorwaarde dat zij het zouden organiseren. De BOV heeft al besloten dit volgend jaar zeker weer te zullen doen, hoewel daarbij de steun van de vele sponsors uiteraard onontbeerlijk is. De eerste sponsors hebben dat commitment al uitgesproken, zodat ook andere succesvolle Veenendaalse ondernemers in de toekomst kans maken op een podiumplaats tijdens nieuwe edities van het Business Event Veenendaal.