De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Grandoni Media neemt alle activiteiten van De ZAKENMARKT over

Angelo Grooten (Grandoni Media BV) en Gerie Jansen (JeZ Media Services)
2 minuten

Nationaal, maar ook internationaal, staat de Foodvalley regio bekend als een aantrekkelijk en innoverende omgeving voor bedrijven én inwoners. Goede ideeën komen stelselmatig tot bloei. Ondernemersmagazine De ZAKENMARKT heeft hierin ruim 15 jaar een stimulerende rol gespeeld. En dit zal in de toekomst zeker zo blijven.

Sterker nog, er worden forse stappen gezet voor verdere groei. Grandoni Media B.V. uit Tiel – ervaren met landelijke online- en offline media – heeft z’n portefeuille aangevuld met De ZAKENMARKT. De overname krijgt met ingang van 1 januari 2023 z’n beslag. Uitgever Gerie Jansen gaat alle activiteiten van De ZAKENMARKT overdragen aan Angelo Grooten, directeur van Grandoni Media B.V. Jansen: “Uiteraard hebben we vele uren besteed aan gesprekken over de overdracht. Achteraf kunnen we stellen dat we eigenlijk naar elkaar zochten. Ik heb de afgelopen 15 jaar het bladconcept (door)ontwikkeld. Veel geleerd over duurzame kennis en innovatie. Want de Foodvalley betreft een topregio met baanbrekende netwerkorganisaties. En Grooten zocht expansie.”

Verbreding

Er zit behoorlijk wat potentie in het ZAKENMARKT-platform. Bijvoorbeeld een uitbouw over meerdere regio’s. Hiervoor is een grotere organisatie een basisvereiste. De kwaliteit en betrouwbaarheid moeten immers gewaarborgd kunnen blijven. Geprikkeld door ervaringen in de regio raakte Gerie Jansen ook geïnteresseerd in allerlei facetten van de ICT. Alles overwegende wees dit in de richting van een keuze tussen overdracht van het platform en/of meer diepgaande activiteiten binnen de ICT ontplooien. Dat resulteerde in een studie tot Data-en Informatiespecialist. JeZ Media Services gaat met o.a. resellersbusiness.nl zich meer richtten op deze branche.

Kwart eeuw actief

Gerie Jansen: “Medio dit jaar kwam ik in contact met Angelo Grooten van Grandoni Media. Het Tielse bedrijf is meer dan een kwart eeuw actief in allerlei landelijke media. Ze waren al tijden op zoek naar een modern ondernemersplatform. Met groot vertrouwen ga ik met ze in zee voor de overdracht van alle activiteiten van De ZAKENMARKT. Voor adviezen blijf ik uiteraard in beeld. Ik kijk terug op mooie samenwerkingen met (oud)- en bestaande relaties en bedank alle relaties voor het fijne zakelijke contact en gestelde vertrouwen.”

Grandoni Media B.V.

Angelo Grooten verbergt zijn ambities met De ZAKENMARKT niet. De afgelopen tijd heeft hij voor Grandoni Media ook al drie publicaties (onder meer voor studenten, jonge ouders en klussers) ingelijfd. Zowel online als offline. Grooten: “Een regionaal ondernemersblad dat onder een landelijke paraplu past, is mijn streven. Passend in de moderne tijd, maar met typisch regionale accenten. Stap voor stap wil ik dit bereiken. Niet op korte termijn, maar over een jaar of vier/vijf moet dit wel in zicht zijn. Er zijn 26 regio’s. Dus een forse uitdaging. Maar dat is ondernemen.”

Daarom De ZAKENMARKT

Een ondernemersmagazine moet vertrouwen uitstralen. En daarnaast over nauwe contacten met overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen beschikken. Angelo Grooten heeft voor wat De ZAKENMARKT betreft geen twijfel over de reputatie: “Ik heb vele nummers doorgenomen.  Inhoudelijk prima samengesteld. En de adverteerders zijn van een goed degelijk niveau. Daarom zullen wij zeker op die weg voortgaan. Ik ga met enthousiasme en goede verwachtingen aan de slag.”