De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Hoe je door aandacht, bewustwording en leiderschap een explosieve groei in impact en winstgevende resultaten kunt creëren.

Linda Lex - High-end Businesscoach
2 minuten

Dikwijls zie ik dat ondernemers en leidinggevenden zich nauwelijks bewust zijn van hun invloed op hun omgeving en de enorme impact die zij zouden kunnen hebben, als zij over de nodige kennis, inzichten en tools zouden beschikken. Dit kost onnodig veel geld, tijd en energie.

 

Veel ondernemers ‘doen maar wat’.

Onbewust heb ik jarenlang (en velen met mij), op een bepaalde manier geleefd, gewerkt en leidinggegeven, die ik mijzelf had eigengemaakt. Ik had geen zin om voor ‘politieagent’ te spelen en wilde graag dat iedereen mij aardig vond, blij en tevreden was. Tot op zekere hoogte ging dat prima… Totdat ik ging inzien en leerde, hoe het anders, beter en veel effectiever kan.

Verspilling van verborgen potentieel

In de huidige, snelgroeiende markt met al haar technologische veranderingen, worden medewerkers vaak als een hoge kostenpost gezien. Mensen worden niet ècht gezien, gehoord en op juiste waarde geschat, wat frustratie en ongenoegen oplevert.

Zij staan bloot aan de toenemende druk om meer te presteren met minder mensen en middelen, waardoor het steeds lastiger wordt om trouw te blijven aan zichzelf en de missie van het bedrijf. Dit veroorzaakt een hoog ziekteverzuim en personeelsverloop, waardoor veel talent, kennis, creativiteit en ander verborgen potentieel verloren gaat.

Het is het GOUD dat in jouw handen ligt en door jouw vingers glipt..

De leiders van nu, zien het gewoonweg niet meer door een eindeloze reeks cijfers, statistieken, targets, planningen, regels en resultaten die afgevinkt en behaald moet worden. Tijdsdruk, hoge verwachtingen en de waan van de dag maakt ons blind, sceptisch, star en onbereikbaar voor alles wat er is, wat er mag zijn en wat ertoe doet.

Het kan ècht anders!

Wat er zou er gebeuren als je het anders zou doen? Als je anders naar jezelf, je omgeving en je bedrijf zou kijken? Als je met de juiste focus, commitment en aandacht optimaal gebruik zou maken van het volledige potentieel dat je tot je beschikking hebt, kan je een enorme shift maken in impact en resultaat. Hiermee creëer je een explosieve groei in enthousiasme, creativiteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en prestaties. Ieder mens wil gezien en gehoord worden. Ertoe doen!

 Van binnen naar buiten.

Investeer in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en leiderschap van jouw GOUD, zodat je samen het verschil kunt maken. Organisaties die vanuit hun hart spreken, functioneren en presteren duurzamer, beter en op een hoger niveau. Zowel economisch als maatschappelijk.

Samen bereik je meer.

Enthousiasme, betrokkenheid en leiderschap is van onschatbare waarde. Dat straal je uit en trek je aan. Bovendien creëer je meer tijd en ruimte om aan de succesvolle groei en ontwikkeling van je bedrijf te werken. Dat is toch uiteindelijk de bedoeling?

Linda Lex is High-end Businesscoach en leert ondernemers, CEO’s en managers opnieuw de regie te nemen, zodat zij ontspannen kunnen leven en werken met grootse impact en optimale resultaten.

Benieuwd wat dit voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Ga naar www.lindalex.nl  en meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.