De ZakenMarkt De ZakenMarkt

Huisartspraktijk Michon regiowinnaar ‘Koffiecorner van het jaar’

2 minuten

Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseert voor het tweede jaar op rij de verkiezing ‘Koffiecorner van het jaar’. De koffiecorner is een centrale plek in de organisatie en daarmee vaak een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega’s ontmoeten elkaar en er ontstaan nieuwe ideeën. Uit de vele inzendingen met foto’s van koffiecorners uit het hele land zijn 23 bedrijven genomineerd als regiowinnaar. In Ede sleept Huisartspraktijk Michon de regiotitel in de wacht. Zij gaan nu door naar de landelijke verkiezing

Bij Huisartspraktijk Michon zijn ze verheugd met de regiowinst. Martijn Meisner zegt: “We zijn heel trots op onze koffiefaciliteit. Het is een essentieel onderdeel van de sfeer die we willen creëren in onze wachtruimte. De rustige, natuurlijke en positieve uitstraling brengt patiënten en medewerkers op een laagdrempelige manier samen.”

Koffie met aandacht 

In de huidige tijd van online werken en minder ontmoetingen vindt de koffiespecialist het belangrijk dat de koffiemomenten die er zijn, zo comfortabel mogelijk zijn. Door regelmatige klantbezoeken, advies over de juiste automaat en een reis langs verschillende soorten koffie laat Fortune Coffee zien dat het anders kan. Koffieadviseur Daan Langeweg van Fortune Coffee uit Veenendaal over de verkiezing: “Soms moeten mensen wachten bij de huisarts en dan is het van belang dat er goede koffie aanwezig is. De huisarts moet zich niet bezighouden met de voorraad en het onderhoud van de koffie, dus die verantwoordelijkheden nemen wij op ons. Zo is er altijd goede koffie aanwezig.”

Vakprijs en goed doel

De vakjury selecteert drie winnaars die de titel ‘Koffiecorner van het jaar 2019’ mogen dragen. Deze jury bestaat uit de winnaar van 2018, Aart Jan Post van ‘Thuis in Bouwen’, Corné van Waay van Van Waaij Interieurs en Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee. Tevens mogen de winnaars dit jaar een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Eind mei vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel ‘Koffiecorner van het jaar’ voor de mooiste koffiecorners van Nederland.

Stemmen publieksprijs

Daarnaast is de stemronde gestart voor de publieksprijs. Tot 7 mei kan iedereen stemmen op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Onder de stemmers worden Tony’s Chocolonely repen verloot.