De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Huting Belastingadvies & Administratie uit Veenendaal sluit zich aan bij NOAB

Marcel Huting
< 1 minuut

Huting Belastingadvies & Administratie uit Veenendaal heeft recent de kwaliteitsaudit van NOAB ondergaan.

NOAB is een branchevereniging van administratie- en belastingdeskundigen.

‘We zijn nu aspirant-lid van de NOAB’, zegt Marcel Huting. ‘In afwachting van de daadwerkelijke toekenning van het kwaliteitskeurmerk. Op alle fronten zijn onze dienstverlening en kennis en kunde grondig doorgelicht.’ Naast het NOAB-label is Huting ook aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Huting Belastingadvies & Administratie ontfermt zich over het complete fiscale, financiële en administratieve speelveld. Bedrijfsonderdeel Loonbrigade richt zich specifiek op salarisadvies en salarisadministratie. Voor specialistische juridische support werkt Huting samen met You and Me Legal.

Dashboard

‘Onze informatiestromen zijn bijna volledig gedigitaliseerd. Alle data staat stevig beveiligd in een dashboard, waarvoor de klanten snel toegang krijgen tot hun cijfers. Inzichtelijk, overzichtelijk en efficiënt. Met één druk op de knop geven statistieken en grafieken de actuele stand van zaken weer bij de onderneming. In dat portal kunnen ook relevante documenten worden geplaatst en gedownload.’ Zo houdt de klant grip op zijn zakelijke data en de geleverde diensten. Bovendien kan het team van Huting direct zien waar mogelijk nog ondersteuning gewenst kan zijn.

Dat alles voor een proactieve, transparante en persoonlijke dienstverlening op maat. ‘De digitaliseringsslag is zeker geen verplichting naar onze klanten. Hoe wij te werk gaan, bepalen ze zelf. Besteed je alles uit, doe je het zelf met toetsing door ons of laten we samenwerken. Een papieren dossiermap blijft altijd welkom.’

Huting Belastingadvies & Administratie
Landjuweel 16-3
3905 PG Veenendaal
0318-55 55 88
info@hutingbelastingadvies.nl
www.hutingbelastingadvies.nl