De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

ISO Groep neemt XIBIS ICT over

V.l.n.r. Kees Thoutenhoofd, Ruud Kriekaart, Sijmon van den Berg en Marcel Zakonski.
< 1 minuut

Met ingang van 1 juli 2020 neemt ISO Groep het bedrijf en de activiteiten van Xibis ICT  over. Kees Thoutenhoofd, algemeen directeur ISO Groep en Ruud Kriekaart, Sijmon van den Berg en Marcel Zakonski namens Xibis ICT, tekenden de officiële overeenkomst.

ISO Groep is een vertrouwde naam voor kantoordigitalisering voor bedrijven, apotheken en scholen. Kees: “De overname van deze ICT diensten is een mooie stap in onze groei. Na diverse overnames in print groeien we nu, naast onze autonome groei, in IT. Wij verzorgen complete digitale werkplekken met printers, IT en telefonie en verzorgen tienduizenden werkplekken. We willen bedrijfsonderdelen overnemen die geen corebusiness zijn voor het huidige bedrijf. Op die manier kunnen we kennis toevoegen en klanten meer zekerheid bieden. Verder is het mooie dat met deze overname wij ook kennis vergaren binnen de industrie. Het kennen van de processen bij onze klant en het optimaal daarop inspelen en meedenken is voor ons een grote passie”. De drie huidige medewerkers van Xibis ICT komen over naar ISO Groep en vormen straks de vertrouwde gezichten in een groter en zeer betrokken IT team.

Xibis ICT zal vanaf heden als zelfstandige entiteit binnen ISO Groep doorgaan als ISO Groep ICT. Door de overname zijn klanten verzekerd van de dienstverlening van een bedrijf met focus op kantoordigitalisering die alle disciplines – IT, telefonie en print, service & advies – onder eigen vlag heeft. ISO Groep heeft vestigingen in Haaften en Veenendaal. Belangrijke waarden voor ISO Groep zijn service, korte lijnen, flexibiliteit en samenwerking.

Xibis B.V. blijft vanuit Gorinchem actief als specialist in de bedrijfssystemen van Infor Baan IV, Baan V, Infor LN implementaties en ondersteuning.

ISO Groep en Xibis B.V. zullen in de toekomst strategisch blijven samenwerken en zo gezamenlijk het beste van twee werelden aan klanten bieden.