De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Kom naar Beursvloer Veenendaal op 20 oktober!

< 1 minuut

Het verschil maken in het leven van de ander zit hem vaak in kleine dingen. Een helpende hand bieden, iemand voorzien van een advies, luisteren, aandacht en delen van wat jij ‘over’ hebt.

Dat is waar Beursvloer Veenendaal voor staat: het helpen van vrijwilligersorganisaties met expertise, een paar extra handen of materiaal. Met jouw hulp kunnen deze organisaties beter en makkelijker hun rol invullen in het sociale en maatschappelijk leven in Veenendaal.

Ze kunnen meer mensen helpen die het moeilijk hebben, bijvoorbeeld door armoede, eenzaamheid of ziekte. Of voor waardevolle ontspanning zorgen als club of vereniging.

Lijkt het je leuk om een paar uur ergens te gaan klussen, misschien met een groep collega’s? Of heb je spullen om weg te geven, zoals tweedehands bureaustoelen of laptops e.d.? Of wil je jouw vakkennis voor een paar uur aanbieden? Kom dan op 20 oktober naar de Beursvloer.

Als dank voor jouw hulp ontvang je van de organisatie een tegenprestatie en zo helpen we elkaar. Want alleen samen maken we het verschil in Veenendaal.

Sluit je aan bij deze groep enthousiaste bedrijven en meld je nu aan.

www.beursvloer-veenendaal.nl/aanmelden