De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Lagarde Groep klaar voor verhuizing naar Barneveld

Jordy Bakker en Dick Bloemert
2 minuten

Nieuwe mijlpaal

Lagarde Groep is in beweging. En hoe. Lagarde Groep verhuist met de vestigingen in Putten en Ede naar een centrale locatie op bedrijventerrein Harselaar in Barneveld. Pal aan de A1. Vanaf begin 2023 betrekt Lagarde Groep het nieuwe pand. Voor het meer dan 100-koppige team betekent de aanstaande verhuizing een nieuwe mijlpaal: een centrale en goed bereikbare locatie.

 

Lagarde Groep is al meer dan dertig jaar het vertrouwde aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dagelijks staan de professionals van Lagarde Groep klaar om uiteenlopende bedrijven en organisaties te helpen met als belangrijkste doel: ervoor zorgen dat klanten veilig en toekomstgericht werken. In die afgelopen decennia heeft Lagarde Groep zich steeds meer ontpopt tot een betrouwbare partner.

Trend

Maar tijden veranderen, we zien het allemaal om ons heen, ook op het gebied van vastgoed en de manier van werken. Steeds meer medewerkers zoeken de combinatie van thuiswerken en werken op kantoor. Lagarde Groep speelt in op die trend. De tijd is rijp voor een volgende move.

Samenwerking

Commercieel directeur Dick Bloemert hierover: “We werken doelbewust toe naar één plek. Met ons nieuwe onderkomen is de wens om met alle collega’s vanuit één locatie te werken vervuld. Dit bevordert de samenwerking en de onderlinge contacten.”

‘Met ons nieuwe onderkomen is de wens om met alle collega’s vanuit één locatie te werken vervuld’.

Oplettende lezers en passanten van de Mercuriusweg 45 herkennen het kantoorpand vast wel. Hier was ooit Baan Software gevestigd. Operationeel directeur Jordy Bakker: “Hoewel we beschikken over een volwaardig eigen kantoorpand, delen we de locatie met collega-bedrijf en goede buur Infor. Er is goed onderling contact, de samenwerking is prettig en collegiaal.”

Highlights

Kijkend naar de infrastructuur: Lagarde Groep verzorgt de wifi, alarm en de toegangscontrole helemaal zelf. Jordy: “Daar hebben we natuurlijk ook de kennis voor in huis. Daarnaast zijn we door de centrale ligging van ons nieuwe kantoor goed bereikbaar voor zowel klanten als huidige en nieuwe medewerkers.” Een aantal highlights van de locatie: tien minuten lopen vanaf station Barneveld-Noord, een minuut met de auto vanaf de afrit A1, tien minuten fietsen vanaf Barneveld Centrum, ruime parkeerplaats.

‘Daarnaast zijn we door de centrale ligging van ons nieuwe kantoor goed bereikbaar voor zowel klanten als huidige en nieuwe medewerkers’.

 

Doorpakken

Dick over de ‘vastgoedstappen’ van Lagarde Groep: “Per oktober 2021 is de voormalige vestiging Hoevelaken al samengevoegd met Putten. Nu pakken we de komende tijd door om het kantoor in te richten en verder voor te bereiden op de toekomst.”

Jordy: “Natuurlijk laten we de opening van het kantoorpand niet ongemerkt voorbijgaan. Voor de medewerkers komt er nog een gezellige open dag. Voor onze relaties volgt er later nog een uitnodiging om ons pand te bewonderen. In ieder geval is vanaf 2023 iedereen hier welkom.”

Werken bij Lagarde Groep

Wil jij verder meebouwen aan Lagarde Groep? Dat kan. Er zijn meerdere vacatures op de gebieden: ondersteunende functies, operations, beveiliging, operations ICT, sales. Kijk snel op de speciale website Werken bij Lagarde Groep en kijk of jouw droombaan ertussen zit.