De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Opvallende truckreclame!

< 1 minuut

Rextom ReclameTechniek, de naam kenmerkt al dat we niet een standaard reclamebureau zijn. Wij opereren met een groep creatievelingen en doorgewinterde technische vaklieden. Centraal vanuit Ede, maar met een landelijke dekking en soms zelfs de grens over.

Bij Rextom Reclametechniek BV hebben we onze focus op Transport en Logistiek. Dat komt voort vanuit een passie en liefhebberij, maar we hebben er ook nog eens verstand van. We zijn bekend met een breed scala van opleggers/trailers en trucks. Bijkomend voordeel; onze kennis van wet- en regelgeving omtrent veiligheid. Hierdoor kunnen we snel en proactief reageren op vragen vanuit de klant en hebben wagenpark beheerders aan een half woord genoeg.

Eenheid en identiteit is al belangrijk bij kleinere wagenparken en vloten, laat staan als je een vloot bezit of beheert van tientallen tot honderden trucks. Door hier consistent mee om te gaan krijgt het bedrijf een herkenbare uitstraling en de herkenning van waar het bedrijf voor staat. En dat zorgt er weer voor dat de doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken.

Belettering is de meest effectieve en rendabele vorm van reclame. Dagelijks gezien door honderden (potentiële) klanten. Daar kan geen advertentie tegenop! Als iemand bij ons komt, mag je ervan uitgaan dat wij vóór je denken en mét je denken op dit vakgebied.’’ Bij Rextom is het motto; of we vinden een weg, of we maken er één.

Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Neem contact op en kijk voor inspiratie en ideeën op www.rextom.nl