Crossmediaal platform voor ondernemers actief in de Food Valley regio

Gerichte B2B communicatie – In print en online!

De ZakenMarkt is een onafhankelijk, trendsignalerend en crossmediaal platform met een glossy businessmagazine in de FoodValley regio en met online diverse communicatiemogelijkheden.

Onze ambitie is om de regionale economie in de regio Foodvalley te versterken door brede netwerkvorming te stimuleren en kennis te delen.  Een positieve bijdrage te leveren aan de beeldvorming  van de regio als innovatief, aantrekkelijk en toekomstbestendig.  Wij verbinden Overheid, Kennisinstellingen en Ondernemers met elkaar.  Dit doen wij  met een magazine, in print en online, door te netwerken, het actieve lidmaatschap bij BOVeenendaal en MKB Vallei regio, en het partnership met ICT Valley, waarmee we het katern ICT-Markt laten groeien.

Richt u zich op ondernemers? Onderneemt u ook in de Foodvalley regio? Dan is dit zakenmagazine uw middel bij uitstek om in te communiceren. Of u nu starter bent, of al jaren onderneemt. De ZakenMarkt is hét glossy ondernemersmagazine waarmee u ondernemend Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen bereikt. Breng uw bedrijf, dienst of zakelijk evenement direct onder de aandacht bij uw doelgroep. Vergroot uw naamsbekendheid en geef een “boost” aan uw sales!

Printmedia of Online marketing?

Wie online marketing inzet, heeft het voordeel dat de reclame doelgericht bij de juiste doelgroep kan worden geplaatst. Zo kan een advertentie bijvoorbeeld alleen worden getoond aan gebruikers die via een zoekmachine naar een bepaalde dienst of product hebben gezocht. Dit zorgt voor gebruiksgemak en maakt ook het optimaliseren van de marketingstrategie makkelijker. Zo kan de online reclame hierdoor nog efficiënter worden ontworpen. Een ander voordeel is dat deze vorm van marketing vaak voordeliger is. Dit maakt het mogelijk dat ook personen met een klein reclamebudget hun bedrijf onder de aandacht kunnen brengen.

Online reclame heeft echter een minder lange levensduur dan drukwerk. Vaak wordt het binnen enkele seconden weg geklikt. Bovendien kan online reclame met speciale tools eenvoudig worden geblokkeerd. In dat geval komt de boodschap wellicht nooit aan bij de potentiële klant. Lezers van print zijn beter gefocust en besteden meer aandacht aan wat ze zien en in handen hebben.

Het mooie is: print en online versterken elkaar; het is dan ook echt een en-en verhaal. Als je op een goede manier de verbinding legt tussen de twee, is succes verzekerd!

Bekendheid & zichtbaarheid & imago

Investeer daarom in uw naamsbekendheid, vergroot uw zichtbaarheid en versterk uw imago!. Ons Platform biedt u een kennisrijke omgeving waarin u uw ambities kunt profileren. U ondersteunt hiermee uw sales en netwerkmarketing en creëert nieuwe kansen bij potentiéle klanten. We helpen u graag bij het aanbrengen van leads en new business.

Wij bereiken de Directies en Managers van : Aannemers, Automatiseringsbedrijven, Accountantskantoren, Adviesbureaus, Advocaten, Architectbureaus, Bank- en verzekeringswezen, Arbeidsbureaus, Bibliotheken, B&W, Conferentie- en Congresoorden, Economische adviesbureaus, Elektrotechnische bedrijven, Gerechtsdeurwaarders, Grafische Industrie, Grond-, weg- en waterbouw, Horeca- en hotelbedrijven, Ingenieursbureaus, Instellingen, Kamer van Koophandel, Loodgietersbedrijven, Machinefabrieken, Makelaarskantoren, Metaal Industrie, Musea, Notariskantoren, Reclameadvies bureaus, Scheepsbouw- en reparatiebedrijven, Schildersbedrijven, Schoonmaakbedrijven, Schouwburg en Theaters, Telecommunicatie, Timmerfabrieken, Transport, Universiteiten- en Hogescholen, Water- en zuiveringsschappen, Woningbouwverenigingen en Ziekenhuizen.

Vertrouwd en succesvol zakendoen begint bij De ZakenMarkt!

De ZAKENMARKT maakt onderdeel uit van :