De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

ReadytoGo Loopbaancoaching & advies – 10 jaar in de Valleyregio

Nelly de Kinkelder
< 1 minuut

Als werkgever of ondernemer krijg je te maken met verschillende uitdagingen. Het werven en behouden van goed personeel dat je organisatie vooruit helpt is er daar één van. Daar komt een goed personeelsbeleid bij kijken, dat vragen oproept. Want hoe zorg je ervoor dat werknemers dezelfde koers als jij varen? Bij deze en meer vraagstukken kan ReadytoGo helpen.

 

  • Heb je medewerkers die langdurig afwezig zijn door ziekte?
  • Wil je de talenten in je organisatie beter benutten?
  • Zit je met boventallige medewerkers?
  • Wil je investeren in de duurzame inzetbaarheid van het team?

 Een greep uit ons aanbod:

  • Outplacement :Wij begeleiden uw medewerkers bij boventalligheid en ontslag met de transitie en het op peil brengen van sollicitatievaardigheden met als doel een nieuwe passende baan.
  • Re-integratie Spoor 2: Zijn er medewerkers langdurig ziek met weinig benut bare mogelijkheden binnen uw organisatie. Wij gaan samen met uw medewerkers op zoek naar de juiste uitkomst.
  • Loopbaanbegeleiding voor vaste medewerkers

Het voortbestaan van de organisatie is mede afhankelijk van bevlogen medewerkers. Hoe houd je de medewerkers enthousiast en bekwaam? Thema’s waarin ReadytoGo begeleidt kunnen zijn: persoonlijk leiderschap, loopbaan-/talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, omgaan met werkdruk, spanning, stress en burn-out.

Wat je uitdaging ook is ReadytoGo ondersteunt je hiermee. Samen met de werknemer(s) gaan we een coachtraject aan met meerwaarde voor de medewerker èn de organisatie.
Plan een vrijblijvende kennismaking in, zodat we samen kunnen kijken welk traject het beste aansluit bij de situatie.

Meer informatie vind je op onze website:

www.getreadytogo.nl of bel: 0612850997.