De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

ReadytoGo Loopbaancoaching & advies – regio Food Valley

Nelly de Kinkelder
< 1 minuut

… neemt uw organisatie de zorg voor uw medewerkers uit handen, zodat uw medewerkers  opnieuw in hun kracht komen te staan, dit werkt goed voor uw medewerkers èn voor u als organisatie!

 

Een greep uit ons aanbod:


Outplacement

Wij begeleiden uw medewerkers bij boventalligheid en ontslag binnen het traject met de veranderingen, zelfonderzoek en het op peil brengen van sollicitatievaardigheden met als doel een nieuwe passende baan.

Gratis Ontwikkeladvies 45+

Het Ontwikkeladvies is een subsidieregeling van het Ministerie SZW voor werkenden van 45+ in loondienst met vragen over welke stappen zij binnen hun loopbaan kunnen nemen met oog op hun toekomst.

Jobcraften – Een betere baan, zonder weg te gaan!

Individuele begeleiding voor uw medewerkers, zodat zij met meer plezier taken invullen, beter presteren en niet op zoek gaan naar een baan elders. In deze tijd van krapte, een win-winsituatie. Bevlogen medewerkers tonen meer proactief gedrag, initiatief, verantwoordelijkheid en zijn tevreden!

Re-integratie Spoor 2

Zijn er medewerkers langdurig ziek en weinig benutbare mogelijkheden binnen uw organisatie na het eerste ziektejaar, dan kunt u Spoor 2 inzetten. Wij gaan samen met uw medewerkers op zoek naar de juiste uitkomst.

Wij ont-zorgen door:

  • Het leveren van maatwerk en stemmen de zaken af met u en uw medewerkers.
  • Een heldere communicatie (indien essentieel met een overzichtelijke voortgangsrapportage).
  • Constructief en pragmatisch te werk te gaan met oog en oor voor uw medewerkers.
  • Het profijt dat u heeft van onze jarenlange kennis van de arbeidsmarkt.

 ReadytoGo Veenendaal komt graag bij u langs voor een persoonlijke ontmoeting. U kunt intussen een kijkje nemen op onze website www.getreadytogo.nl of ons bellen op 06 12 85 0 997.