De ZakenMarkt De ZakenMarkt

Save the date: Startersdag Ede en omstreken op 5 juni voor ondernemers

Maak een goede start met je eigen bedrijf tijdens startersdag Ede en omstreken.
1 minuut

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Gemeente Ede, Interpolis & Rabobank Vallei en Rijn op woensdag 5 juni een gratis startersdag in het gemeentehuis van Ede. De avond is bedoeld voor oriënterende starters, starters, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups. Tijdens het event is er veel kennis en informatie over ondernemerschap. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.

Programma

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een keynote speaker halverwege, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden


Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/ede2019. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.