De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Schade Herstel Midden Nederland gaat uitbreiden!

< 1 minuut

Dit jaar ontwikkelt Schade Herstel Midden Nederland een nieuw bedrijfspand met meer ruimte en mogelijkheden.

In december 2022 wordt er gestart met de bouw van twee werkplaatsen boven elkaar met lift naast de bestaande werkplaatsen. Alle Campers & Caravans gaan we op de eerste verdieping herstellen en ook spuiten. Beneden blijven alle werkzaamheden aan personenwagens-bedrijfswagens en trucks. Caravan onderhoud gaan we beneden rechts uitvoeren. Na samenvoegen van de drie bedrijfspanden krijgen wij 3200 m2 tot onze beschikking. Hierdoor kunnen wij efficiënter werken en de voertuigen op eigen terrein stallen. Zie impressiefoto’s.

Efficiënt & klantvriendelijk

Door de samenwerking met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en diverse leasemaatschappijen, kunt u doorgaans bij ons terecht.Tevens maken wij deel uit van het schadeherstelnetwerk van SchadeGarant en GlasGarant.

‘Bij ons staat de klant echt centraal: we gaan voor totale ontzorging en geven 7 jaar garantie op de reparatie!

 

Snelle en vakkundige reparaties

Vrachtwagens, bestelbussen, caravans, campers, auto’s en alles wat ons voor de voeten komt kunnen we herstellen. Doordat we onderdeel zijn van de Autoschade Herstel Groep en Omnia CCS, profiteren we van een professionele uitstraling en ligt onze focus volledig op vakmanschap en kwaliteit. Bij elke reparatie werken we conform de strenge fabrieksnormen om de veiligheid na de herstelwerkzaamheden te kunnen garanderen. We geven niet voor niets 7 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden!’

Tijdens het schadeherstel kan er zo nodig gebruik gemaakt worden van passend vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel!

Schade Herstel Midden Nederland werkt op dezelfde locatie tijdens alle bouwwerkzaamheden gewoon door!

T 0318 – 734150 voor AUTO – BUSSEN – TRUCKS
T 0318 – 413100 voor CARAVAN – CAMPER