De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

SNS Winkel Rhenen weer open!

< 1 minuut

Op maandag 15 juni is de SNS Winkel aan de Fredrik van de Paltshof 16 na een grote verbouwing feestelijk geopend.

Met het nieuwe warme interieur wil SNS de klanten laten zien dat we dichtbij zijn, middenin de samenleving, laagdrempelig en vertrouwd. In de winkel kun je terecht voor dagelijkse bankzaken en advies op maat. Ook is er ruimte voor klanten en niet-klanten voor het volgen van workshops, zoals “veilig online bankieren” of “huishoudboekje op orde” en wordt de winkel opengesteld voor stichtingen en verenigingen die zich net als SNS inzetten voor een financieel onbezorgde samenleving. Zij kunnen gebruik maken van de vergaderzaal en spreekkamers.

Na de toespraak van de nieuwe winkelmanager Pascal Schellings heeft SNS 5 ex-banklaptops gedoneerd aan de stichting SchuldHulpMaatje Rhenen, in samenwerking met ICT Vanaf Morgen. Dit vanwege hun inzet om mensen met financiële problemen te helpen hun situatie weer onder controle te krijgen en te sturen naar zelfredzaamheid en bewust financieel gedrag. Na de toespraak werd geheel in stijl het lint bij de deur doorgeknipt door de heer Dirk van Doorn. Een bekend gezicht in Rhenen en eigenaar van de brocantezaak in dezelfde straat.

Pascal: ‘Het was een geslaagde opening met enkele genodigden, wat buren en tevens was er een afvaardiging van de SNS directie aanwezig. Uiteraard geheel volgens de Coronaregels. Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden, klant of geen klant, loop eens bij ons binnen. Wij staan voor u klaar en zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.’