De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Sta op! Ga doen wat jij te doen hebt en kies voor het allerbeste resultaat!

3 minuten

Als je weet wie je werkelijk bent, wie je wilt zijn en wat je wilt bijdragen. Dan pas ben je in staat om het allerbeste uit jezelf, het leven en je business te halen.

Veel ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening, lopen tegen hetzelfde aan. Ze zijn experts in hun vakgebied en houden zielsveel van hun werk. Ze houden iets minder van zichzelf en van alle randzaken die bij het ondernemerschap horen. Ongemerkt zijn ze in een ratrace terecht gekomen waar ze niet echt blij van worden…

‘Het voelt alsof ik steeds minder grip op de zaak en op mijn leven heb. Klanten, relaties en medewerkers bepalen mijn overvolle agenda. Ik krijg er slapeloze nachten van en kan geen kant op! Het lijkt wel alsof ik een gevangene van mijn eigen bestaan ben geworden. Hoe hard ik ook werk, hoeveel bordjes ik ook hoog probeer te houden, het is nooit goed genoeg! Ik zie mijn kinderen te weinig en gun mezelf te weinig tijd voor ontspanning. Mijn partner vraagt zich af waar ik mee bezig ben en hoe onze toekomst eruit zal zien. Tijden zijn veranderd. Mensen zijn veranderd. Er moet nu echt iets gaan veranderen!’

Herken je dit? 
Dertig jaar gastvrijheid, dienstverlening en ondernemerschap in de horeca, heeft mij geleerd hoe ongelooflijk waardevol het is om focus en visie te houden op dat wat echt belangrijk is in het leven. Om vast te houden aan tijdloze normen, waarden en principes. De leidraad van waaruit je krachtige keuzes kunt maken die je dichter bij je doel brengen.
Ik weet hoe het voelt om de motor van je eigen succesbedrijf te zijn. Ik ken de eenzaamheid en weet hoe lastig het is om keuzes te maken, in jezelf te blijven geloven, los te laten en door te gaan als het tegenzit. Het beste uit jezelf halen. Iedere dag weer. De waan van de dag en de toenemende druk op je schouders leiden je af van de gedachte en drive waarmee je ooit begonnen bent. Het gaat je steeds meer beheersen.

Van perfecte Pleaser naar succesvolle Powervrouw
Jarenlang liet ik mij leiden door het principe: ‘U vraagt, wij draaien’ en ‘De klant is Koning’. Dit heeft mij heel veel gebracht. Maar nog meer tijd, aandacht en energie gekost. Totdat ik keihard werd geconfronteerd met het feit dat het leven vergankelijk is en ik mijzelf onderweg was verloren. Wat maakte mij nu echt gelukkig en succesvol? Wat was er overgebleven van mijn eigen droom? Wat hield mij tegen om te gaan doen wat ik het allerliefste wilde doen? Ik had nog zoveel meer te bieden…
Ik hield van mijn werk. Minder van de manier waarop ik leefde. Ik ben naar mijn hart gaan luisteren, heb een krachtige keuze gemaakt en mijn verantwoordelijkheid genomen om opnieuw richting en inhoud aan mijn leven te geven.

‘Als High-end Businesscoach heb ik de lat hoog gelegd voor mijzelf en voor de mensen met wie ik werk. Na het volgen van een intensieve coachopleiding, diverse Masters op het gebied van bewustwording, leiderschap, communicatie en Business Strategie en door te leren van andere topcoaches, heb ik mijn rugzak gevuld met relevante ervaring, kennis, inzichten en tools om van echte meerwaarde te kunnen zijn voor de groei, ontwikkeling en het succesvol slagen van mijn klanten.’

‘Visie op Resultaat’
Inmiddels heeft Linda met haar coaching en Leiderschapsprogramma ‘Visie op Resultaat’ veel ondernemers en professionals, zowel in de regio als ver daar buiten, geholpen bij hun persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en de succesvolle groei van hun business.
Linda luistert als geen ander. Haar vragen zijn vlijmscherp, rakend en confronterend. Door haar enthousiasme, betrokkenheid en hoge mate van commitment word je in beweging gezet en gehouden. Met maar een doel voor ogen: Het allerbeste resultaat!

Wil jij ook het maximale uit jezelf en jouw leven halen? Ontspannen leven en werken op jouw voorwaarden?
Ben je benieuwd wat Linda voor jou kan betekenen?
Meld je aan voor een gratis en grensverleggend strategiegesprek.

Ga naar www.lindalex.nl vul de checklist in, download het e-book ‘Word een Meester van Jezelf’ en ontdek wat jij anders kunt doen voor het resultaat van morgen.

Linda Lex
Stationsweg 387
3925 CC Scherpenzeel
www.lindalex.nl
M 06-21803998