De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Totaal Aanpak Brandveiligheid: Uw Specialist in bouwkundige brandpreventie

2 minuten

Ede – Als bedrijf of organisatie staat u misschien niet altijd stil bij brandgevaar. Begrijpelijk, want u bent volop aan het ondernemen. De kans dat er wat misgaat is klein, maar bedenk dat een brand altijd grote gevolgen heeft, zowel voor uw personeel, klanten als het bedrijfspand zelf. Onderschat de gevolgen niet! Wilt u de risico’s voor brand in uw pand zo klein mogelijk maken? Kies dan voor de specialisten van Totaal Aanpak Brandveiligheid ( T.A.B.).

Oplossingen

T.A.B. biedt oplossingen om ow bedrijfspand zo brandveilig mogelijk te maken. Eigenlijk kunt u het Edese bedrijf zien als het verlengstuk van de brandweer, maar dan meer de preventie-technische zin. Dat doet het vijftienkoppige team met veel kennis van zaken. Daarbij gaat T.A.B. stap voor stap te werk. Eerst maakt een adviseur namens T.A.B. een gedegen plan met een plan van aanpak om eventuele risico’s in het gebouw weg te nemen of kleiner te maken. Advies op maat staat centraal. Flexibel handelen is de andere kracht. Vervolgens gaat T.A.B. aan de slag.

TNO geteste en gecertificeerde materialen.

Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals het realiseren of verbeteren van brandwerende doorvoeringen. In elk pand zijn brand- en rookscheidingen aangebracht. Om leidingen, kabels en kanalen door het pand te leggen, maken de medewerkers van T.A.B. sparingen in de wanden. Daarbij kijken ze of de brand- en rookscheidingen brandwerend zijn en voldoen aan het geldend bouwbesluit. Voor deze brandwerende doorvoeringen maakt T.A.B. altijd gebruik van door TNO geteste en gecertificeerde materialen. Een andere mogelijkheid om de brandveiligheid te verhogen is het plaatsen van brandkleppen en brandmanchetten. Beide voorkomen ze dat brand en rook zich snel verplaatst.

Brandveiligheidsdossier

T.A.B. maakt als adviesbureau een brandveiligheidsdossier op. Daarin staan alle belangrijke aspecten over brandveiligheid van uw pand beschreven. Dit dossier kunt u gebruiken bij het overleg met bijvoorbeeld de gemeente, brandweer en uw verzekeringsmaatschappij. Stel uw brandveiligheid niet langer uit. Neem contact op met de specialisten van Totaal Aanpak Brandveiligheid, voor een check op uw locatie.

Totaal Aanpak Brandveiligheid
Bonnetstraat 9
6718 XN  EDE
T 0318-848054